Dan Sommerdahl-serien: Judaskysset

Anna Grue

Pris
kr. 59,95
Få på lager

Vores kunder siger:Ursula Olesen er en midaldrende efterskolelærer, der for længst har accepteret at være single på livstid. Derfor tør hun næsten ikke tro sit eget held, da den unge, attraktive Jakob Heurlin pludselig dukker op og gør stormkur til hende. Jakob er alt, hvad Ursula har drømt om og længtes efter - og så må hendes skeptiske kollegaer og veninder elles sige, hvad de vil. Men lykkerusen får en brat ende, da Jakob forsvinder og tager hele hendes formue med sig.

Ursula nægter at gå til politiet, fordi hun skammer sig over sin naivitet. Det bliver i stedet privatdetektiven Dan Sommerdahl, der sætter sig for at opklare, hvor Jakob og pengene er blevet af. Hvem er Jakob Heurlin? Hvor kommer han fra? Hvordan finder han sine ofre? Og hvad er det, der driver ham? Dan aner snart, at den tilsynladende banale gåde har mange lag, og at det bestemt ikke er ufarligt at arbejde sig helt ind til sagens kerne.

Judaskysset er andet bind i en ny, dansk krimiserie med Dan Sommerdahl i hovedrollen. Handlingen udspiller sig i Christianssund, en fiktiv provinsby et sted på Sjælland.

Indtalt af Thomas Gulstad

Medie Lydbog     Lydbog (MP3)   (Lydbog på MP3-CD)
Udgave 51. udgave, 1. oplag
Specielt cover Lydbog
Udgivet 22/09-2008
ISBN13 9788756792011
Label Politikens Forlag
Genre Krimi og Spænding
Antal sider 4
Mål 187 × 137 × 8 mm
Estimeret vægt 200 gram
Spilletid 12:12:00
Sprog Dansk  
Originalsprog Dansk