Rejsen Mod Vest

Majken Bloch Skipper

Pris
kr. 149,95
Få på lager

Vores kunder siger:Forlaget skriver

Slægten er et historisk univers, som gennem den fiktive adelsslægt Dane fortæller Danmarkshistorien fra 1000-tallet til vor tid. Dane-slægten møder alle de store personligheder og deltager i krige, intriger og begivenheder, som får afgørende betydning for historiens gang.

Slægten er udviklet af Det Historiske Hus.

Magnus Dane er født og opvokset på Orkney, efter hans far og bedstemor blev landsforvist til de forblæste øer af kong Christoffer 3. Magnus er en rastløs og eventyrlysten dreng, som har fået nok af den nordatlantiske tåge. Han drømmer om havet, om at stævne ud og sejle til fjerne og ukendte destinationer, og om at se det Danmark og den farmor, han aldrig har kendt og kun sjældent har hørt om fra sin far. Drevet af udlængsel sniger han sig, i en alder af kun 11 år, om bord på et skib med retning mod Danmark.

Men fantasierne om Danmark og slægtsgården brister, og Magnus vil videre ud i verden. Da han i 1479 første gang stifter bekendtskab med Christoffer Columbus, ser drømmen ud til endelig at blive til virkelighed. Men kan Magnus Dane forene sin eventyrlyst med slægtens forpligtelser på Daneborg?

Kommentar

Slægten nr. 8

Medie Lydbog     Lydbog (MP3)   (Lydbog på MP3-CD)
Udgave 1. udgave
Specielt cover Lydbog
Udgivet 29/09-2009
ISBN13 9788770892049
Label Lytteratur
Genre Lydbøger
Mål 190 × 135 × 14 mm
Estimeret vægt 200 gram
Spilletid 12:30:00
Sprog Dansk  
Originalsprog Dansk