1Q84 (Bog 2)

Haruki Murakami

Pris
kr. 59,95
Forventes afsendt
2-3 arbejdsdage

Vores kunder siger:Bog 2
JULI - SEPTEMBER 1984

"Tjekhov har engang sagt, at man ikke skal inddrage unødvendige rekvisitter i en fortælling. Hvis der dukker en pistol op, skal den også affyres på et eller andet tidpunkt."

"Men det her er jo ikke nogen fortælling. Det er den virkelige verden."

Sådan bliver handlingen i første kapitel af denne anden bog i Haruki Murakamis romanværk '1Q84' næsten bogstavelig talt skudt i gang. Et værk i tre bøger, hvis kerne er en kærlighedshistorie i slægt med de store klassikere; to elskende, som mere eller mindre ubevidst leder efter hinanden.

Tengo, en ensom mand med forfatterdrømme, og Aomame, en ung kvinde på en livsfarlig mission, er de to altdominerende hovedpersoner, og som historien skifter mellem dem i dur og mol, bliver det gådefulde og dybt komplicerede spil af begivenheder, der binder dem sammen, mere og mere udfoldet. Det er en historie om en mystisk religiøs kult, en overjordisk smuk syttenårig romandebutant, en ufattelig grim og meget insisterende privatdetektiv, en tilbagetrukket gammel dame med et krisecenter, en venlig, men brutalt effektiv bodyguard, misbrugte småpiger og sært dragende historier i historien, som 'Kattenes by' og 'Luftpuppen'.

'1Q84' udspiller sig i løbet af skæbneåret 1984.
Og hvis vi troede, at menneskeheden var kommet helskindet gennem dette skelsættende Orwell-år, så må vi tro om igen.

"'1Q84' tegner til at blive værket, hvor Murakami samler tråde i forfatterskabet og graver sig dybere ned i sine temaer."
? ? ? ? ? ?  Kim Skotte, Politiken

Medie Lydbog     Lydbog (MP3)   (Lydbog på MP3-CD)
Udgave 1. udgave
Specielt cover MP3-CD
Udgivet 01/07-2013
Oprindeligt udgivet 2011
ISBN13 9788771292404
Label Klim
Genre Lydbøger
Antal sider 372
Mål 126 × 144 × 11 mm
Estimeret vægt 200 gram
Sprog Dansk  
Originalsprog Japansk
Cover Artist Joyce Grosswiler