Gyldendal Pocket: Da æselet så engelen

Nick Cave

Pris
kr. 74,00
Forventes afsendt
2-3 arbejdsdage

Vores kunder siger:Nick Caves første roman fra 1989.

Euchid Eucrow, 28 år, stum og sindsforvirret, venter på døden i en sump med hængedynd og genoplever sit håbløse liv i et brutalt landsbysamfund i det sydlige Australien. 

I denne afkrog af verden er de religiøse fanatikere i byen mindst lige så afsindige og afstumpede som det indavlede white trash oppe i bakkerne. Som barn af en alkoholiseret mor og en vanvittig far, og med en tvillingebror der døde kort efter fødslen, er Euchid et udskud blandt udskud og vokser op i ensomhed, mens han bevidner de overgreb byens indbyggere udsætter hinanden for.

Ude af stand til at kommunikere med sine omgivelser og overbevist om at han er på en guddommelig mission synker Euchid længere og længere ned i vanviddet samtidig med at han planlægger sin hævn over den formørkede by.

Kommentar

Nick Caves første roman fra 1989.

Euchid Eucrow, 28 år, stum og sindsforvirret, venter på døden i en sump med hængedynd og genoplever sit håbløse liv i et brutalt landsbysamfund i det sydlige Australien.

I denne afkrog af verden er de religiøse fanatikere i byen mindst lige så afsindige og afstumpede som det indavlede white trash oppe i bakkerne. Som barn af en alkoholiseret mor og en vanvittig far, og med en tvillingebror der døde kort efter fødslen, er Euchid et udskud blandt udskud og vokser op i ensomhed, mens han bevidner de overgreb byens indbyggere udsætter hinanden for.

Ude af stand til at kommunikere med sine omgivelser og overbevist om at han er på en guddommelig mission synker Euchid længere og længere ned i vanviddet samtidig med at han planlægger sin hævn over den formørkede by.

Medie Bøger     Bog
Udgave 2. udgave, 1. oplag
Specielt cover Pocket
Udgivet 31/03-2010
ISBN13 9788702088663
Forlag Gyldendal
Genre Pocket-bøger
Antal sider 349
Mål 178 × 111 × 18 mm
Vægt 177 gram
Sprog Dansk  
Originalsprog Engelsk
Cover Artist Harvey Macaulay - Imperiet
Cover Illustrator
Foreword Author
Commentary Author
Illustrator
Artist
Photographer