Vi gør opmærksom på, at der i øjeblikket kan opstå mærkbare forsinkelser under transport og ekspedition som følge af COVID-19. Tak for din forståelse.

Fyrsten

Niccolò Machiavelli

Pris
kr. 161,00
Forventes afsendt
5-7 arbejdsdage

Vores kunder siger:


Findes også som:


Nyoversat og kommenteret af Ole Jorn.

Med forord af Anders Fogh Rasmussen.

Nyoversat og kommenteret af Ole Jorn.

Med forord af Anders Fogh Rasmussen.

Fyrsten er en berømt og berygtet bog. Da embedsmanden Niccolò Machiavelli i 1513 skrev Fyrsten, var det med sigte på udøvelsen og fastholdelsen af magt i fyrstedømmet Firenze, hvor den indflydelsesrige Medici-familie netop var vendt tilbage til magten. Med Fyrsten bidrog Machiavelli til at indføre realismen og moderniteten i europæisk politik, og Machiavelli er også med tiden blevet kendt som en kynisk magttænker. Men Machiavellis bog er mere og andet end tanker om den kompromisløse vilje til magt; den er først og fremmest en tidløs refleksion over det komplicerede forhold mellem folket og styret, mellem menneskene og magten.

Anders Fogh Rasmussen har skrevet forord til denne nyoversættelse af Fyrsten, og oversætteren, Ole Jorn, har skrevet et efterord, der introducerer til de historiske og politiske forhold, som gjorde sig gældende, da Machiavelli skrev sit berømte værk.

Medie Bøger     Hæftet bog   (Bog med blødt omslag og hæftet ryg i høj kvalitet)
Udgave 3. udgave, 2. oplag
Udgivet 4/11-2016
ISBN13 9788702190984
Forlag Gyldendal
Genre Politik, Debat
Antal sider 232
Mål 224 × 147 × 22 mm
Vægt 401 g
Sprog Dansk  
Originalsprog Dansk