Under Bjælken

Jens Andersen

Vejledende salgspris
kr. 349,95
Din pris
kr. 282,00
Du sparer
19%
Forventes afsendt
3-4 arbejdsdage

Vores kunder siger:I otte kapitler - Dreng, Teenager, Akademiker, Frømand, Erobrer, Familiefar, Sportsmenneske og Konge - fortæller Jens Andersen om Kronprins Frederiks liv. Fra fødslen på Rigshospitalet midt under ungdomsoprøret i 1968 til det moderne familiefællesskab i Frederik 8.s Palæ i vore dage, hvor et modent og stærkt kronprinspar er klar til den store opgave, der i mange år var et åg for Kronprinsen.

Under bjælken - et portræt af Kronprins Frederik er en usædvanlig bog om et usædvanligt menneske i en usædvanlig livssituation. Den er baseret på samtaler og rejser med Danmarks kommende konge igennem halvandet år samt en lang række interviews med hans hustru, bror, forældre, private vennekreds, tidligere hofchef, samt Kronprins Haakon af Norge og Kronprinsesse Victoria af Sverige.

Bogen går tæt på Kronprins Frederiks viljestærke kamp for at forlige sig med sin skæbne og rolle, skildrer hans mange opgør med sig selv og sine omgivelser og følger den personlige rejse fra rebelsk drengebarn og genert ungt menneske til fandenivoldsk frømand og lykkelig far til fire.

Kommentar

- et portræt af kronprins Frederik

Medie Bøger     Hardcover bog   (Bog med hård ryg og stift omslag)
Udgave 1. udgave
Udgivet 01/11-2017
ISBN13 9788702214369
Forlag Gyldendal
Genre Biografier & Erindringer
Antal sider 380
Mål 248 × 188 × 34 mm
Vægt 1.023 gram
Sprog Dansk
Originalsprog Dansk
Cover Artist Camilla Jørgensen
Artist Camilla Jørgensen

Vis flere

Mere med Jens Andersen

Hvis du kan lide Jens Andersen, så måske...

Vis flere

Flere tilbud: Biografier og Erindringer