Harry Potter: Harry Potter og det forbandede barn - del et & to

J. K. Rowling; John Tiffany; Jack Thorne

Pris
kr. 220,00
Forventes afsendt
2-3 arbejdsdage

Vores kunder siger:Harry Potter og det forbandede barn - del et & to er en ny original historie af J. K. Rowling, Jack Thorne og John Tiffany, og et nyt skuespil af Jack Thorne. Første udgave af manuskriptbogen udkommer d. 14. oktober 2016 på dansk.

Den ottende historie. 19 år senere.

Det har altid været svært at være Harry Potter, og det er ikke blevet nemmere nu, hvor han er en overbebyrdet ansat i Ministeriet for Magi, ægtemand – og far til tre børn i skolealderen. Harry kæmper med en fortid, som ikke vil give slip, og hans søn, Albus, må bære den tunge byrde fra en arv, han aldrig har ønsket. Da fortiden og nutiden smelter ildevarslende sammen, må både far og søn erkende den ubehagelige sandhed: Nogle gange kommer mørket fra uventede steder.

Denne første udgave er skuespillets manuskript, som det ser ud tidligt i produktionen flere uger før premieren. Manuskriptet vil herefter blive revideret og delvist omskrevet, hvorfor denne udgave kun er tilgængelig i en begrænset periode. Den endelige reviderede udgave udkommer i løbet af 2017.

Medie Bøger     Indbundet Bog   (Bog med hård ryg og stift omslag i høj kvalitet)
Udgave 1. udgave, 1. oplag
Udgivet 14/10-2016
ISBN13 9788702215694
Forlag Gyldendal
Genre Ungdomsbøger
Antal sider 370
Mål 234 × 160 × 38 mm
Vægt 652 gram
Sprog Dansk  
Originalsprog Dansk
Cover Artist Harvey Macaulay - Imperiet