Eske Willerslev

Kristoffer Frøkjær; Eske Willerslev

Pris
kr. 161,00
Forventes afsendt
2-3 arbejdsdage

Vores kunder siger:Genudgivelse.

Professor Eske Willerslev er en globalt berømmet forsker, der er drevet af ildhu og dæmoner for at komme først og vinde. Sammen med videnskabsjournalist Kristoffer Frøkjær tager han på rejse til barndommens ødegård i Sverige for at genopleve sin fortid. Det er historien om drengen, der vil gøre sin barske far stolt, om teenageren, der var småkriminel, men som blev professor, om altid at gå mod strømmen og om at lide afsavn for at nå frem til målet. Det er historien om en mand, der spiser livet i store mundfulde, uanset hvad det byder på.

Eske Willerslev jagter som verdensberømt evolutionsforsker sandheden om fortiden og tegner konturerne af menneskets ukendte fortid. Og under sin evige jagt på disse fortidslevn bliver Eske Willerslev blandt andet optaget i en indianerstamme, er ved at dø som pelsjæger i Sibirien og leder efter gener i et angiveligt rumvæsen. Og skaber overskrifter i alverdens medier.

 I denne bog møder den geniale, kompromisløse, fremfusende og meget underholdende forsker videnskabsjournalisten, der er i stand til at skære ind til forskningsresultaternes kerne og fremlægge dem for læseren, så det hele står lysende klart – og enormt spændende.

 

Kommentar

Han gør det døde levende

Medie Bøger     Hardcover bog   (Bog med hård ryg og stift omslag)
Udgave 2. udgave, 1. oplag
Udgivet 26/04-2018
ISBN13 9788702215816
Forlag Gyldendal
Genre Biografier & Erindringer
Antal sider 256
Mål 238 × 164 × 25 mm
Vægt 593 gram
Sprog Dansk  
Originalsprog Dansk
Cover Artist Narayana Press
Artist Narayana Press