Til Grænsen

Michael Falch

Findes også som:


'Til grænsen' er en fortælling om indre uro. Michael Falch spoler tilbage til tiden, før han blev en kendt sangskriver, og efter nogle punktnedslag på definerende oplevelser i hans barndomsbyer genopliver han de personlige dramaer fra 1970'erne, hvor han som stor dreng var flyttet til grænsebyen Tønder.

Han zoomer ind på teenageværelset og den ungdommelige erotik, kæresterne, venskabet med den uvorne præstesøn og på den skolelærer, der åbnede litteraturen for ham. Han skildrer sine forældres hjerteskærende kriser og stiller især skarpt på den komplicerede relation til den far, han ellers beundrede, og han beskriver forsøget på at fange den enorme, nærmest mytiske gedde, der i årevis har spredt skræk og rædsel i Galgestrømmens åløb.

Gennem disse intense ungdomserindringer bølger epokens flippede hashtåger side om side med den politiske radikalisering, som også den unge, utilpassede Michael Falch blev stærkt præget af, og undervejs i fortællingen bliver spørgsmålet, om præstens kone virkelig havde en sag, da hun stemplede ham som 'djævelens yngel'?

Medie Bøger     Hæftet bog   (Bog med blødt omslag og hæftet ryg i høj kvalitet)
Udgave 1. edition
Udgivet 10/10-2017
ISBN13 9788702247398
Forlag Gyldendal
Genre Biografier & Erindringer
Antal sider 248
Estimeret vægt 270 g
Sprog Dansk  
Originalsprog Dansk
Cover Artist Ida Balslev-olesen