Forpligtelser

Simona Ahrnstedt

Pris
kr. 147,00
Forventes afsendt
2-3 arbejdsdage

Vores kunder siger:Östergötland 1349

I en tid, hvor intet er sikkert, og en kvindes ære er afhængigt af hendes uskyld, går stormandsdatteren Illiana Henriksdotter til en skovsø for at bade, da hun bliver overfaldet og bortført. Samtidig venter Markus Järv, en berygtet ridder og kongens højre hånd, på en kvinde, det er meningen skal gøre ham selskab om natten. Da hans unge soldat kommer tilbage med Illiana, forstår han med det samme, at det er den forkerte kvinde, og at hun desuden er af fornem familie. Han beslutter sig for at ride tilbage med hende, men på vejen støder de på Illianas brødre, og ved en ulykke mister en af brødrene livet.

 

Fra og med det tidspunkt kommer magtspil, intriger og hofdiplomati til at bestemme Illiana og Markus’ liv. 

For at undgå en mindre borgerkrig beslutter kongen, at Markus skal gifte sig med Illiana som kompensation for den afdøde bror.

Men det eneste den selvstændige, intelligente veluddannede kvinde og den barske, traumatiserede kriger kan blive enige om, er at de ikke vil have noget med hinanden at gøre. Alligevel vokser tiltrækningen mellem dem i takt med, at de bliver truet fra flere sider. For både Illianas brødre og en mand fra Markus’ fortid er ude på hævn og ønsker at slå Markus ihjel.

Forpligtelser er en lidenskabelig kærlighedsroman, der foregår i den svenske middelalder. Fuld af drama, intriger, riddere og herresæder.

Medie Bøger     Hæftet bog   (Bog med blødt omslag og hæftet ryg i høj kvalitet)
Udgave 1. udgave, 2. oplag
Udgivet 20/06-2019
ISBN13 9788702257649
Forlag FLAMINGO
Genre Skønlitteratur
Antal sider 387
Mål 221 × 144 × 25 mm
Vægt 510 gram
Sprog Dansk
Originalsprog Svensk
Cover Artist Jesper Frederiksen - Klahr Grafisk Design

Vis flere

Mere med Simona Ahrnstedt

Hvis du kan lide Simona Ahrnstedt, så måske...

Vis flere

Flere tilbud: Populære skønlitterære romaner

Vis flere

Flere tilbud: NYE BOGUDGIVELSER

Vis flere

Flere tilbud: Populært blandt skolebiblioteker