Royals: Den ustyrlige arving

Erin Watt

Pris
kr. 147,00
Forventes afsendt
2-3 arbejdsdage

Vores kunder siger:Den ustyrlige arving er Eastons historie.

Easton Royal – den mellemste Royal-bror – har det hele: udseendet, pengene, hjernen. Ikke at han bruger den sidste del, for hans eneste mål i livet er at have det så sjovt som muligt med så mange som muligt, og konsekvenser er noget, andre går op i. De hører ikke hjemme i hans verden.

Indtil Hartley Wright dukker op. Hun er den eneste pige, der ikke kigger på ham med tilbedelse i øjnene og som siger nej, selvom hun virker tiltrukket af ham. Easton kan ikke rigtig gennemskue hvorfor, og det gør hende ikke mindre uimodståelig i hans øjne. Hartley er ikke desto mindre klar i spyttet om, at hun ikke vil have noget med ham at gøre.

For første gang i sit liv er det ikke nok for Easton at være en del af Royalklanen – men læringskurven fra rigmandsdreng og trussetyv til god ven er stejl, og Easton må lære på den hårde måde, at jo højere man stiler, desto mere slår man sig, når man falder.

Den ustyrlige arving er fjerde bog i serien om den dysfunktionelle Royalfamilie og den verden af penge, hemmeligheder og løgne, de lever i.

Medie Bøger     Hæftet bog   (Bog med blødt omslag og hæftet ryg i høj kvalitet)
Udgave 1. udgave, 2. oplag
Udgivet 30/04-2019
ISBN13 9788702273915
Forlag FLAMINGO
Genre Skønlitteratur
Antal sider 289
Mål 219 × 144 × 20 mm
Vægt 380 gram
Sprog Dansk  
Originalsprog Engelsk
Cover Artist Morten Gorm

Vis flere

Mere med Erin Watt

Hvis du kan lide Erin Watt, så måske...

Vis flere

Flere tilbud: Populære skønlitterære romaner

Vis flere

Flere tilbud: Skønlitteratur