Kom og læs. 0. klasse: Kom og læs. Læsebog 0. klasse

Trine Gandil; Louise Rønberg; Kim Fupz Aakeson; Niels Bo Bojesen

Pris
kr. 242,00
Forventes afsendt
2-3 arbejdsdage

Vores kunder siger:Læsebogen til 0. klasse lægger op til en legende og varieret undervisning, hvor eleverne læser og skriver fra start. Med Kom og læs kan du både skabe gode fælles læseoplevelser og differentiere undervisningen til den enkelte elev.

Læsebogen består af fire læseaktiviteter:

Lyt og tal: De 18 nyskrevne historier om Vitello, der begynder i skole, giver et fælles udgangspunkt for at udvikle sprog og læselyst. Rim og rems: Gennem fantasifulde rim og remser af Marianne Iben Hansen leger og undersøger eleverne sprogets rytme og får styrket deres lydlige opmærksomhed. Læs sammen: Her møder eleverne de to figurer Bob og Vips i tekster, der giver eleverne mulighed for at øve deres begyndende læsefærdigheder. Teksterne er bygget op af lydrette ord og få hyppige huskeord. Læs mere: Læs mere består af tekster med figurerne Bob og Vips, hvor alle introducerede ord systematisk repeteres.

Kom og læs bygger på dansk og international læseforskning og er skrevet af de erfarne undervisere Louise Rønberg og Trine Lykke Gandil – begge lektorer ved Københavns Professionshøjskole. Systemet er udviklet i tæt dialog med garvede børnehaveklasseledere og lærere.

Læs mere på komoglæs.gyldendal.dk

Medie Bøger     Indbundet Bog   (Bog med hård ryg og stift omslag i høj kvalitet)
Udgave 1. udgave, 1. oplag
Udgivet 18/11-2019
ISBN13 9788702274943
Forlag Gyldendal
Genre Skole- og Lærebøger, Div.
Antal sider 96
Mål 277 × 204 × 13 mm
Vægt 509 gram
Sprog Dansk  
Originalsprog Dansk
Cover Artist Helle Jensen
Illustrator Mette Marcussen; Julie Østergaard
Artist Helle Jensen