Vi gør opmærksom på, at der i øjeblikket kan opstå mærkbare forsinkelser under transport og ekspedition som følge af COVID-19. Tak for din forståelse.

Mellem_rum: Mellem_rum. Slenderman

Kit A. Rasmussen

Pris
kr. 225,00
Forventes afsendt
5-7 arbejdsdage

Vores kunder siger:Lix 11

Victor kniber øjnene sammen og holder mobilen tæt på næsen. Glor. Med et sæt sænker han telefonen og ser på mig. ” Der står nogen,” siger han. Jeg synker. Den er god nok. Der står én. ” Det er for creepy.” Victor ser ud ad vinduet. Skoven ligger lige ovre på den anden side af vejen.

Der står en mand bag Tobias på alle de billeder, han tog med Victor ude i skoven. Selvom ingen af dem så ham, da de var derude. Da Tobias senere søger rundt på nettet, kan han læse, at der er andre, der har mødt manden. De skriver, at han er fra en anden verden og kan hjælpe én, hvis man har det svært. Men det er ikke gratis.

Slenderman er en del af serien MELLEM_RUM, som er en ny serie af lette kortromaner til udskolingen. Fortalt helt enkelt og skrevet af etablerede forfattere med fingeren på pulsen. 

Mange unge med forskellige former for læsevanskeligheder synes, at de har svært ved at finde alderssvarende og fede bøger, der passer til dem. Og flere læseundersøgelser peger på, at de unge vil læse mere, hvis de selv kan bestemme, hvad de skal læse. Derfor har vi sammen med organisationen Læs for Livet været ude og interviewe en masse unge om, hvad de gerne vil læse. Bøgerne i serien er lavet med udgangspunkt i disse interviews, og både indhold og form er højeste kvalitet. Overskuddet fra seriens første tre titler er doneret til Læs for Livet.

Alle bøgerne i serien har et lix-tal på mellem 10 og 15. Der er indtil videre udkommet ni bøger i serien.

Find gratis læseforståelsesopgaver under fanen ” Ekstramaterialer” nedenfor.

Medie Bøger     Indbundet Bog   (Bog med hård ryg og stift omslag i høj kvalitet)
Udgave 1. udgave, 1. oplag
Udgivet 6/1-2020
ISBN13 9788702284652
Forlag Gyldendal
Genre Fagbøger     Skole- og Lærebøger, Div.
Antal sider 99
Mål 208 × 154 × 8 mm
Vægt 184 g
Sprog Dansk  
Originalsprog Dansk
Cover Artist Inge Rand
Cover Illustrator Aske Schmidt Rose