Kør din plov over de dødes knogler - Olga Tokarczuk - Bøger - Gyldendal - 9788702291827 - 22/10-2019

Kør din plov over de dødes knogler

Olga Tokarczuk

Pris
$ 13,99
ekskl. moms
Forventes afsendt
10-11 arbejdsdage

Vores kunder siger:


Kør din plov over de dødes knogler


OLGA TOKARCZUK ER MODTAGER AF NOBELPRISEN I LITTERATUR 2018, UDDELT I 2019, OG MODTAGER AF MAN BOOKER INTERNATIONAL PRIZE 2018 

"En dyster og underfundigt morsom skildring fra livet langt væk." - Jyllands-Posten

"En af de sjoveste bøger i år." - The Guardian

"Et vidunderligt mærkeligt og fabelagtigt mysterium." - New York Times Book Review

"Et fremragende litterært mordmysterie." - Chicago Tribune

I en afsides del af Polen nær den tjekkiske grænse lever Janina en tidligere lærerinde og ingeniør.  Hun har påtaget sig den opgave at holde opsyn med de lokale sommerhusejeres vintertomme huse. Men mest er hun optaget af at lægge horoskoper oversætte Blake og at holde skarpt øje med den vilde omgivende naturs dyreliv.

På sine daglige ture i landskabet følger hun forbitret de lokale jægeres rovdrift på rådyr og vildsvin. Men så findes en af de fastboende naboer pludselig død. Dette dødsfald og efterfølgende fundet af en stribe døde lokale mænd rundt omkring i skov og krat bringer den excentriske Janina midt ind i begivenhedernes centrum. Hvad der for det lokale politi synes gådefuldt og uforklarligt tegner for hendes kyndige blik et klart og indlysende mønster.

Olga Tokarczuk er født i 1962 og uddannet psykolog. Hun er en af sin generations mest læste og anerkendte polske forfattere. En mageløs fortæller som på suveræn vis smelter så forskellige komponenter som fantasi og videnskab mytologi og virkelighed sammen til komplekse fortællinger der forener det overraskende og tankevækkende med sproglig kraft poetisk lethed og slagskraftig humor. Hun modtog i 2018 Man Booker International Prize for romanen Rejsende.

Medie Bøger     Paperback Bog   (Bog med blødt omslag og limet ryg)
Udgave 2. udgave, 3. oplag
Udgivet 22/10-2019
ISBN13 9788702291827
Forlag Gyldendal
Genre Skønlitteratur
Antal sider 237
Mål 222 × 150 × 18 mm
Vægt 333 g
Sprog Dansk  
Originalsprog Polsk
Omslagskunstner Simon Lilholt - Imperiet