Vi gør opmærksom på, at der i øjeblikket kan opstå mærkbare forsinkelser under transport og ekspedition som følge af COVID-19. Tak for din forståelse.

Læs løs 6: Rush B. Snydt

Kit A. Rasmussen

Pris
kr. 204,00
Forventes afsendt
5-7 arbejdsdage

Vores kunder siger:Lix-tal: 12

 

Et drøn fra en shot-gun brager over mit hoved. Min HP dykker til 14. Jeg når ikke engang at se op mod Window, før Mikkels AK-47 blæser kugler ud. En CT falder ned fra Window og lander ved siden af mig. Død. „ Terrorists win,“ siger computeren. Mikkels navn dukker op i højre hjørne. Han har også dræbt de to sidste CT’er. Det føles, som om vi kun lige er startet, men kampen er slut. 16-3. Vi vinder.

„ Wow, godt spillet,“ siger jeg. „ Du er blevet vildt god!“

 

Rush B er en ny spændende og vigtig serie om Gordon, der elsker at spille computer med sine venner. Han er god til det, og det er sjovt, men i lighed med de fleste andre børn og unge, der spiller meget computer, oplever han alt muligt, når han spiller. Også mindre rare ting. Fx er der én, der hacker ham. Han bliver udsat for at blive mobbet over chatten. Og han bliver tvunget til at forholde sig til snyd under en vigtig turnering. Heldigvis har han nogle gode venner og forældre, der bakker ham op. Rush B er en serie om computerspil, venskaber og det at træffe de rigtige valg – også når det er svært.

Find gratis læseforståelsesopgaver under fanen ” Ekstramaterialer” nedenfor.

Medie Bøger     Indbundet Bog   (Bog med hård ryg og stift omslag i høj kvalitet)
Udgave 1. udgave, 1. oplag
Udgivet 17/12-2019
ISBN13 9788702296129
Forlag Gyldendal
Genre Fagbøger     Skole- og Lærebøger, Div.
Antal sider 71
Mål 208 × 154 × 12 mm
Vægt 244 g
Sprog Dansk  
Originalsprog Dansk
Cover Illustrator Andreas Erstling
Illustrator Andreas Erstling