Fabian Risk-serien: Den niende grav

Stefan Ahnhem

Pris
kr. 77,00
Forventes afsendt
2-3 arbejdsdage

Vores kunder siger:Den svenske justitsminister forlader rigsdagen efter en hård debat. Han benytter bagudgangen for at undgå den ventende presse, men han når aldrig frem til sin bil, der står og venter på ham et stykke væk. Han synes at være forsvundet op i den blå luft, midt i magtens centrum.

Dette sker et halvt år inden begivenhederne i ?Offer uden ansigt? fandt sted og i ugerne op til jul. Sneen og kulden holder både Stockholm og København i et jerngreb, da Fabian Risk kaldes ind for i al hemmelighed at udrede omstændighederne bag justitsministerens forsvinden. Officielt er sagen stadig Säpos ansvar, men ligesom Fabian og hans højgravide kollega Malin Rehnberg famler også Säpo i blinde. Snart viser det sig, at tingene langt fra er, som de burde være, og at stærke interesser arbejder på, at sandheden ikke skal komme frem.

Samtidig bliver en kendt dansk tv-journalists hustru fundet brutalt myrdet i sit hjem nord for København. Dunja Hougaard fra Københavns Politis Drabsafdeling leder udforskningen, som fører hende over sundet til Sverige.

?Den niende grav? er en fornemt konstrueret krimi, hvor Stefan Ahnhem fortæller historien bag Fabian Risks beslutning om at forlade Stockholm og flytte tilbage til Helsingborg. Fabian og Dunja krydser hinandens spor i et vinterkoldt Skandinavien og trækkes dybere og dybere ind i en konspiration, der viser sig at være langt værre, end de nogensinde havde forestillet sig.

Bind 2 i serien om Fabian Risk

Medie Bøger     Paperback Bog   (Bog med blødt omslag og limet ryg)
Udgave 4. udgave, 1. oplag
Udgivet 28/09-2018
ISBN13 9788711904695
Forlag Lindhardt og Ringhof
Genre Krimi og Spænding
Antal sider 496
Mål 220 × 145 × 33 mm
Vægt 564 gram
Sprog Dansk
Originalsprog Dansk

Vis flere

Mere med Stefan Ahnhem

Hvis du kan lide Stefan Ahnhem, så måske...

Vis flere

Flere tilbud: Krimi og Spænding

Vis flere

Flere tilbud: Populære krimier og spændingsromaner

Vis flere

Flere tilbud: Krimier til max 99,-/stk.