Pris
kr. 252,00
Forventes afsendt
2-3 arbejdsdage

Vores kunder siger:Hvor kom den nye generation af danske topryttere fra? Hvad laver en sportsdirektør inden løbets start? Hvem er tidens største væddeløber – Froome, Sagan, Valverde eller Alaphilippe? Og hvordan træner de bedste?

Cykelsporten er rig på stridigheder, skandaler og farverige anekdoter, der ivrigt bliver diskuteret på landevejen, foran tv-skærmen og i kaffepauser på træningsturen. I denne bog, der er en efterfølger til bestselleren Sort kaffe og hvide sokker, er en stribe af Danmarks bedste cykelryttere gennem tiderne igen samlet til en snak om deres metier. Nu handler det om moderne cykelsport. De 19 ryttere kommer vidt omkring – fra gale sprintere og seksdagesløb til Terpstra og Tour de France. Undervejs bliver der delt rundhåndet ud af tips og tricks om blandt andet sadelhøjde, træningsmetoder og sidevindskørsel, og der bliver fortalt historier om legender, sportsdirektører og unge danske talenter. Resultatet er et festfyrværkeri af cykelhistorier og et indsigtsfuldt portræt af en sport, der er mere populær end nogensinde.

Bogen henvender sig til både passionerede cykelfans og dedikerede motionister.

Kommentar

Sort kaffe 2

Medie Bøger     Indbundet Bog   (Bog med hård ryg og stift omslag i høj kvalitet)
Udgave 1. udgave, 1. oplag
Udgivet 24/09-2019
ISBN13 9788740043327
Forlag Politikens Forlag
Genre Biografier & Erindringer
Antal sider 264
Mål 288 × 218 × 25 mm
Vægt 1.279 gram
Sprog Dansk  
Originalsprog Dansk

Hvis du kan lide Bjarne Riis; Brian Holm; Dan Frost; Jakob Piil; Jens Veggerby; Jesper Skibby; Jesper Worre; Jimmi Madsen; Jørgen Marcussen; Jørgen V. Pedersen; Kim Andersen; Kim Eriksen; Lars Michaelsen; Michael Blaudzun; Michael Sandstød; Per Bausager; Peter Meinert; Ro, så måske...

Vis flere

Flere tilbud: Populære biografier & erindringer

Vis flere

Flere tilbud: NYE BOGUDGIVELSER

Vis flere

Flere tilbud: Bøger: Mest populære