Jeg er kommet for at synge - Lis Sørensen i samarbejde med Danni Travn - Bøger - Politikens Forlag - 9788740051544 - 9. september 2019

Jeg er kommet for at synge

Lis Sørensen i samarbejde med Danni Travn

Pris
$ 25,99
På lager

Vores kunder siger:


Jeg er kommet for at synge


Lis Sørensen har lagt stemme til danskernes liv i fem årtier. Nu giver hun endelig og for første gang stemme til sin egen historie.

Jeg er kommet for at synge er fortællingen om at finde sin vej som kunstner og kvinde. Fra den spæde begyndelse som sømandens datter i Brabrand over tiden med banebrydende Shit & Chanel til en vidtfavnende solokarriere, hvor hun har opnået stor succes, men også har måttet kæmpe for sin plads.

Bogens omdrejningspunkt er de sange, Lis har sunget livet igennem såsom Stille før storm, Indtil dig igen, Verden er i farver og Mine øjne de skal se. Via dem søger hun ind i de epoker, hun har været en del af, og møder de mennesker, som har præget hende. Hun fortæller om de vilde tider i Aarhus med alskens fristelser. Om det uforløste forhold til sin mor, der døde tidligt. Om et evigt forbillede i sin energiske far. Om en søn, der løfter hende mod nye horisonter. Om havet. Om himlen. Om stemmen. Om kærligheden. Og ikke mindst om jagten på sangene.

Medie Bøger     Hæftet bog   (Bog med blødt omslag og hæftet ryg i høj kvalitet)
Udgave 1. udgave, 1. oplag
Udgivet 9. september 2019
ISBN13 9788740051544
Forlag Politikens Forlag
Genre Biografier & Erindringer
Mål 155 × 227 × 27 mm
Vægt 595 g
Sprog Dansk  
Originalsprog Dansk