Drengene fra Nickel - Colson Whitehead - Bøger - Politikens Forlag - 9788740053982 - 9/1-2020

Drengene fra Nickel

Colson Whitehead

Pris
$ 30,99
ekskl. moms
Forventes afsendt
2-3 arbejdsdage

Vores kunder siger:


Drengene fra Nickel


Vinder af Pulitzer-prisen 2020
Forfatteren bag Den Underjordiske Jernbane er tilbage!
Elwood Curtis er fast besluttet på at blive til noget. Han er optaget af sin skole og tro mod Dr. Martin Luther Kings kamp for sorte amerikaneres rettigheder gennem fredelig modstand. Men i de amerikanske tresseres raceadskilte Sydstater skal der næsten ingenting til for at en ung sort mand kommer på den forkerte side af loven, og med ét ændrer alt sig: pludselig skal Elwood ikke længere på college, og i stedet føres han til Nickel Academy, en opdragelsesanstalt som påstår at gøre ”hæderlige, ærlige mænd” af drenge på afveje. 
I virkeligheden er Nickel Academy et mareridt, hvor enhver der sætter sig det mindste imod stedets depraverede autoriteter risikerer ”en tur ud bagved”. Elwood forsøger desperat at holde fast i Dr. Kings næstekærlige idealer, mens hans nye ven og medindsatte, Turner, mener at Elwood er naiv og verden korrumperet, og eneste måde at overleve på er at spejle undertrykkernes ondskab og kynisme. Og da Elwoods idealer og Turners kynisme endelig kolliderer, får det livslange konsekvenser for dem begge.
Drengene fra Nickel er en knusende koncis og modig roman af en af vor tids allerstørste amerikanske forfattere, hvis klarsynede og inderligt menneskelige fortællinger kaster lys på vores egen fragmenterede samtid.
 ” Genial.” New York Times Book Review
 ” Enestående, og hjerteknusende.” Newsday
 ” USA’s største historiefortæller.” Times Magazine ” Med denne bog har Whitehead gjort sig til en af Amerikas fremmeste forfattere.
” Wall Street Journal ” Stærk og velkomponeret.” The Guardian 
” Drengene fra Nickel er fiktion, men romanen gløder med sandhedens uhyrlige ild.” The New Republic

Medie Bøger     Indbundet Bog   (Bog med hård ryg og stift omslag i høj kvalitet)
Udgave 1. udgave, 1. oplag
Udgivet 9/1-2020
ISBN13 9788740053982
Forlag Politikens Forlag
Genre Skønlitteratur
Antal sider 272
Mål 216 × 143 × 28 mm
Vægt 422 g
Sprog Dansk  
Originalsprog Engelsk