Den tavse patient - Alex Michaelides - Bøger - Hr. Ferdinand - 9788740055108 - 24/3-2020

Den tavse patient

Alex Michaelides

Pris
$ 30,99
Forventes afsendt
2-3 arbejdsdage

Vores kunder siger:


Den tavse patient


Alicia Berenson lever et celebert liv som anerkendt kunstmaler. Hun er gift med en kendt modefotograf, bor i et stort hus på en prominent adresse i London, og på overfladen er hendes liv perfekt. Men en aften da Alicias mand Gabriel kommer hjem fra arbejde, skyder Alicia ham fem gange i hovedet, hvorefter hun nægter at tale.
Alicias tavshed og øvrige totale fravær af forklaring forvandler en tragedie i hjemmet til noget langt større, et mysterium der fanger offentlighedens interesse og gør Alicia berygtet. Hendes kunstværker handles pludselig for uhyrlige summer, og hun, den tavse patient, gemmes væk fra sladderbladene og spotlightet på the Grove, en sikringsanstalt i det nordlige London. 
Theo Faber er kriminalpsykolog og har ventet længe på at få lov til at arbejde med Alicia. Hans målrettethed for at få hende til at tale fører ham ned gennem sit eget sinds snoede stier, på sporet af en sandhed der truer med at opsluge ham. 
 Den Tavse Patient er årets spændingsroman med internationale salg til udgivelse i over 40 lande og solide bestsellerplaceringer i både USA og England, hvor den indtil videre er udkommet. Filmrettighederne er solgt til Annapurna Pictures, Brad Pitts produktionsselskab. 
” En imponerende krimidebut!” Wall Street Journal
 ” Intelligent, fantasifuld og medrivende.” The Times
 ” Den Tavse Patient er muligvis en debutroman, men den har en mesters timing og finesse.” BBC

Medie Bøger     Hæftet bog   (Bog med blødt omslag og hæftet ryg i høj kvalitet)
Udgave 1. udgave, 3. oplag
Udgivet Danmark, 24/3-2020
ISBN13 9788740055108
Forlag Hr. Ferdinand
Genre Skønlitteratur     Krimi og Spænding
Antal sider 400
Mål 139 × 210 × 34 mm
Vægt 482 g
Sprog Dansk  
Originalsprog Engelsk