Vinterland

Kim Faber & Janni Pedersen

Pris
kr. 99,00
Forventes afsendt
3-4 arbejdsdage

Vores kunder siger:Journalistparret Janni Pedersen fra TV 2 og Kim Faber fra Politiken debuterer med en stærk og medrivende krimi.

Alle i dansk politi ved, hvem Martin Juncker er. En af landets bedste drabsefterforskere, godt gift, far til to. Men Juncker har trådt ved siden af, er blevet forflyttet og befinder sig nu i en lille sløv provinsby på Sydøstsjælland. Han skal lede en ny lokalstation og kan samtidig tage sig af sin gamle demente far. Det burde være udramatisk, men så lander en spektakulær drabssag på hans bord. En mand bliver fundet myrdet, og konen er forsvundet. Ingen har set noget, der er ingen spor at gå efter, intet åbenlyst motiv. 

Junckers tidligere makker Signe Kristiansen er stadig i sit vante job i København. Hun ser frem til en rolig jul sammen med sin familie, da en kraftig bombe springer på et julemarked i Indre By. Signe står i spidsen for jagten på gerningsmændene, men sporene ender hurtigt blindt – indtil hun får et tip, der trækker sagen et sted hen, hun ikke i sin vildeste fantasi havde forestillet sig.

Vinterland er en skarp kriminalroman om terror, ondskab og magtesløshed i et Danmark, der er ved at fryse til.
Skrevet med fintunet præcision og befolket af levende mennesker med virkelige problemer i et nutidigt Danmark i flammer. Læs den! - Jesper Stein

Medie Bøger     Hæftet bog   (Bog med blødt omslag og hæftet ryg i høj kvalitet)
Udgave 3. udgave, 2. oplag
Udgivet Danmark, 06/06-2019
ISBN13 9788740058789
Forlag Politikens Forlag
Genre Krimi og Spænding
Antal sider 464
Mål 221 × 147 × 43 mm
Vægt 628 gram
Sprog Dansk  
Originalsprog Dansk

Hvis du kan lide Kim Faber & Janni Pedersen, så måske...

Vis flere

Flere tilbud: Populære krimier og spændingsromaner

Vis flere

Flere tilbud: Krimi og Spænding

Vis flere

Flere tilbud: Krimier til max 99,-/stk.