Slotsmysteriet

Martin Widmark

Pris
kr. 296,00
Forventes afsendt
2-3 arbejdsdage

Vores kunder siger:Gæt med, når forbryderen skal findes! 
 I den lille by Vestervomstrup sker der tit uforklarlige og gådefulde ting, men heldigvis har de to gode venner Lasse og Maja deres helt eget detektivbureau, der gerne løser alle slags spændende og farlige sager.  
 Grev Erik von Farsen har inviteret borgerne i Vestervomstrup til prøvesmagning i den store sal på slottet, der er fyldt med smukke malerier og kostbare sager. På menuen står en udsøgt chokolade, der er lavet på kakao fra grevens egen plantage. Efter smagningen giver han gæsterne et tilbud, de vanskeligt kan afslå: Hvis de skyder penge i en ny kakaoplantage, kan de nemt blive ligeså rige som ham, for kakao, forsikrer han dem, er uhyre værdifuldt. Gæsterne bliver fyr og flamme ved udsigten til at kunne leve i sus og dus og lover straks at investere. Men smager chokoladen ikke underligt bekendt? Og virker resten af slottet ikke mærkeligt tomt? Der er atter engang brug for LasseMajas detektivbureau!
  LasseMajas detektivbureau – Slotsmysteriet er en letlæst krimi med farverige illustrationer til unge læsere. I serien findes også  Brandmandsmysteriet, Fødselsdagsmysteriet, Svømmehalsmysteriet, Mumiemysteriet , Modemysteriet og Fængselsmysteriet. Bøgerne kan læses uafhængigt af hinanden.

Kommentar

LasseMajas detektivbureau

Medie Bøger     Hardcover bog   (Bog med hård ryg og stift omslag)
Udgave 1. udgave, 1. oplag
Udgivet 11/04-2018
ISBN13 9788740620269
Forlag Turbine
Genre Børnebøger
Antal sider 112
Mål 216 × 154 × 15 mm
Vægt 362 gram
Sprog Dansk  
Originalsprog Svensk