Kalle og Palle, liv og værk

Aino Havukainen

Pris
kr. 341,00
Forventes afsendt
2-3 arbejdsdage

Vores kunder siger:Få hele historien bag Kalle og Palle i ny bog med dobbelt så mange sider!

Gennem mere end ti bøger har vi lært de sære brødre Kalle og Palle at kende. Eller har vi? I de hidtidige bøger har Kalle og Palle blandt andet været på eventyr udenfor, i børnehaven, i køkkenet, i verdensrummet og i eventyrenes verden. De er også kendt for at være opfindere og forskere. Alligevel er det overraskende lidt, vi ved om Kalle og Palles liv efter alle disse år. Det er på tide at fortælle historien om Kalle og Palles liv og værk!
Problemet er bare, at det ikke er nemt at komme ind under huden på Kalle og Palle. Ikke fordi, de ikke gerne vil fortælle om deres barndom i Særlinge … Men de gør det bare på en så sær måde, at ingen fatter et kuk.
Kom med bag kulisserne og hør om Kalle og Palles mærkværdige hverdag, deres sære hjemland og om de opdagelsesrejsende, der forgæves har forsøgt at finde derhen!
Kalle og Palle, liv og værk er skrevet og tegnet af det finske forfatterpar Aino Havukainen og Sami Toivonen, der står bag en lang række meget originale, morsomme og tossede bøger om de to brødre fra Særlinge.

Medie Bøger     Hardcover bog   (Bog med hård ryg og stift omslag)
Udgave 1. udgave, 1. oplag
Udgivet 26/11-2019
ISBN13 9788740655773
Forlag Turbine
Genre Billedbøger
Antal sider 56
Mål 298 × 239 × 10 mm
Vægt 562 gram
Sprog Dansk  
Originalsprog Finsk
Illustrator Sami Toivonen