Høst ved havet - Karen Lise Krabbe og Julie Anette Swane - Bøger - Turbine - 9788740656794 - 18. september 2019

Høst ved havet

Karen Lise Krabbe og Julie Anette Swane

Pris
kr. 193,60
Forventes afsendt
2-3 arbejdsdage

Vores kunder siger:


Høst ved havet


Danmarks har en kystlinje på 8.750 km, og der er masser af skønne råvarer derude. Med Høst ved havet i hånden kan du på din gåtur langs stranden supplere dit køkken med frisk tang, skaldyr og urter.
Karen Lise Krabbe deler i bogen sin viden om, hvordan man kender de enkelte tangarter fra hinanden, hvor de vokser, hvordan og hvornår man høster, og hun giver tips til, hvordan de kan bruges i køkkenet. Hun har udvalgt de mest oplagte brun-, grøn- og rødalger, der findes i Danmark.
Selvom tang er bogens hovedvægt, byder den også på information om forskellige muslinger og krebsdyr, når du nu alligevel står i vandkanten. Ved stranden kan du også sanke nogle af de mest delikate vilde spiseplanter, og i denne bog får du et udpluk af de mest velsmagende. Julie A. Swane, der er medforfatter til bogen SANK – spis af naturens køkkenhave, giver en beskrivelse af, hvor, hvornår og hvilke plantedele, du kan sanke.
Tina Brok Hansen har fotograferet til Høst ved havet, og bogen er fyldt med smukke fotos, der supplerer beskrivelserne, så du kan få succes med din høst og få endnu mere fornøjelse af en tur ved havet.

Kommentar

Tang, skaldyr og strandurter

Medie Bøger     Hæftet bog   (Bog med blødt omslag og hæftet ryg i høj kvalitet)
Udgave 1. udgave, 1. oplag
Udgivet 18. september 2019
ISBN13 9788740656794
Forlag Turbine
Genre Naturen, Div.
Antal sider 180
Mål 143 × 207 × 14 mm
Vægt 368 g
Sprog Dansk  
Originalsprog Dansk