Martin

Tom Kristensen

Pris
kr. 137,00
Forventes afsendt
2-3 arbejdsdage

Vores kunder siger:Martin Luthers liv og lære mesterligt fortalt og formet af Tom Kristensen. I ord og billeder følger vi Luthers vej gennem reformationen.

En tanke.
En rebel.
En tid, der var moden.
En mand, der ændrede verden.

Dette er fortællingen om hvordan Martin Luther forandrede Kirken. Vi følger hans indre og ydre kampe for at nå frem til en fundamentalt anderledes forståelse af forholdet mellem Gud, menneske og kirke og for at få lov til at udbrede sine tanker. Og vi får et indblik i de historiske, politiske, religiøse og sociale vilkår på Luthers tid og hans forhold til den danske konge.  


★★★★
Tom Kristensens store styrke er den stemningsfulde brug af farver og af kontraster
Nordjyske Stiftstidende

★★★★
Nye lutheranere kan begynde her

Kristian Lindberg, Berlingske

Derfor er det tilfredsstillende, at vi nu har et flot introduktionsværk i den grafiske genre, som man med fornøjelse kan give til nye reformationsfans.
Kulturkapellet

I det hele taget er 'Martin' et flot værk, både grafisk og indholdsmæssigt, som giver lyst til at læse mere. En vellykket introduktion til en stor historisk skikkelse, der henvender sig til både unge og voksne.
Litteratursiden

500-året for Martin Luthers 95 teser mod den katolske kirke afladshandel bliver fejret med flere arrangementer og bogudgivelser, herunder danske Tom Kristensens smukt tegnede og farvelagte Martin
DR Kultur

Det er et imponerende enmandsværk. Med ferm streg skildres Luthers dramatiske rejse, hans følelsesliv og handlinger for denne troskamp mod systemets indgroede frelselære, så unge mennesker forstår det, de tidligere har læst uden sandsynligvis helt så megen illustreret sanselighed.
Folkeskolen.dk   

Medie Bøger     Indbundet Bog   (Bog med hård ryg og stift omslag i høj kvalitet)
Udgave 1. udgave, 2. oplag
Udgivet 05/01-2017
ISBN13 9788741000404
Forlag Eksistensen
Genre Tegneserier
Antal sider 136
Mål 289 × 210 × 19 mm
Vægt 838 gram
Sprog Dansk  
Originalsprog Dansk

Vis flere

Mere med Tom Kristensen

Hvis du kan lide Tom Kristensen, så måske...

Vis flere

Flere tilbud: Tegneserier