Socialpædagogisk Bibliotek: Plant et værksted

Jesper Froda; Suzanne Ringsted

Pris
kr. 296,00
Forventes afsendt
2-3 arbejdsdage

Vores kunder siger:Plant et værksted gennemgår en række teorier og tanker, som kan udvikle værkstedspraksis og udvide forståelsen for det æstetisk-praktisk-kreative område for børn, unge og voksne i dag- og døgninstitution samt skole. Denne nye udgave er gennemrevideret i lyset af de nye pædagog- og læreruddannelser og er tænkt som en grundbog i linjefagene værksted, natur og teknik og billedkunst. Bogen er også relevant i forbindelse med tværfagligt samarbejde med såvel teorifag som med de andre praktisk-musiske fag.

Plant et værksted indeholder -        teorier, der kan styrke argumenter for og refleksioner over det æstetisk-praktisk-kreative område -        kapitler om bl.a. fantasi- og kreativitetsbegrebet, æstetisk virksomhed og Malcolm Ross’ model, Howard Gardner og de mange intelligenser, Arne Trageton og om den rum- og formskabende udvikling, den billedsproglige udvikling, sprogudvikling og læreprocesser -        forskellige strømninger inden for formnings-, billed- og værkstedspædagogik, bl.a. Reggio Emilia-pædagogikken -        forfatternes eget bud på en kritisk-frigørende billed- og værkstedspædagogik i institution og skole.

Bogen er skrevet til pædagog- og lærerstuderende, pædagoger, lærere samt alle andre, der ønsker at skabe udfordrende, fantasifulde og eksperimenterende lære- og udviklingsprocesser for børn, unge og voksne.

Kommentar

Grundbog om æstetisk-skabende virksomhed

Medie Bøger     Hæftet bog   (Bog med blødt omslag og hæftet ryg i høj kvalitet)
Udgave 3. udgave, 4. oplag
Udgivet 28/01-2008
ISBN13 9788741250588
Forlag HansReitzels
Genre Pædagogik, Børn og Forældre
Antal sider 302
Mål 250 × 171 × 16 mm
Vægt 591 gram
Sprog Dansk  
Originalsprog Dansk
Cover Artist Sysser Bengtsson
Cover Illustrator Tove Krebs Lange