Dødens mærker: Delte skæbner (Dødens mærker 2)

Veronica Roth

Pris
kr. 341,00
Forventes afsendt
2-3 arbejdsdage

Vores kunder siger:


Findes også som:


” Serien er inspireret af George Lucas’ legesyge, den indeholder intriger som i Game of Thrones og en smule Romeo og Julie-romantik.” – USA TODAY

” Spækket med plottwists. Roth-fans vil helt sikkert elske den.” – KIRKUS REVIEWS

Cyra og akos liv er bestemt af de skæbner, som oraklerne så ved deres fødsel. Når først skæbnerne er udtalt, er de uomgængelige. 

Akos er forelsket i Cyra – til trods for sin dystre skæbne, der siger, at han skal dø for Cyras familie. Og da Cyras far, Lazmet Noavek – en hjerteløs tyran, som alle troede var død – genvinder den shotetiske trone, er Akos sikker på, at hans liv snart er slut. 

Da Lazmet udløser en grusom krig, er Cyra og Akos desperate efter at bremse ham for enhver pris. For Cyra kan det betyde, at hun må dræbe den mand, der måske – måske ikke – er hendes far. Og for Akos, at han må ofre sit eget liv. Men selv uomgængelige skæbner kan gemme på de mest uventede hemmeligheder, og Cyra og Akos bliver tvunget ud i umulige valg …

DELTE SKÆBNER er andet og sidste bind i Veronica Roths nye serie. Roth er forfatteren bag den succesfulde og filmatiserede DIVERGENT-serie.

Medie Bøger     Indbundet Bog   (Bog med hård ryg og stift omslag i høj kvalitet)
Udgave 2. udgave, 1. oplag
Udgivet 20/06-2018
ISBN13 9788741500805
Forlag Forlaget Alvilda
Genre Ungdomsbøger
Antal sider 440
Mål 240 × 158 × 44 mm
Vægt 848 gram
Sprog Dansk  
Originalsprog Engelsk