Paradigmer i praksis

Per Darmer, Birgit Jordansen & Jens Astrup Madsen (Red.)

Pris
kr. 392,00
Forventes afsendt
2-3 arbejdsdage

Vores kunder siger:At undersøge organisatorisk og ledelsesmæssig praksis indebærer altid en række valg: fx valg af problemformulering, undersøgelsesdesign, datagenereringsteknikker og analyseform. For at sikre kvalitet i undersøgelsen er det væsentligt at sikre konsistens i disse valg. "Paradigmer i praksis" beskriver hele processen fra valg af problemformulering til den afsluttende konklusion og de efterfølgende refleksioner.
Bogen er struktureret om to forskellige tilgange – paradigmer – til videnskabsteori: en realistisk og en konstruktivistisk. Uanset hvilket paradigme der arbejdes inden for fungerer bogen som en central støtte i arbejdet. Essensen i god undersøgelsespraksis beskrives, og forskelle og ligheder mellem de to paradigmer udfoldes. Denne konsistente refleksion omkring det bagvedliggende paradigme tydeliggør, at enhver undersøgelse af praksis er forankret i et videnskabsteoretisk paradigme, og at dette har betydning for alle undersøgelsens faser. 
"Paradigmer i praksis" henvender sig til studerende, der arbejder med empiriskestudier af organisation og ledelse, samt til praktikere, der ønsker at øge deres metodebevidsthed.

Kommentar

Videnskabsteori og metode i ledelses- og organisationsstudier

Medie Bøger     Hæftet bog   (Bog med blødt omslag og hæftet ryg i høj kvalitet)
Udgave 2. udgave
Udgivet 05/02-2020
ISBN13 9788757444773
Forlag Djøf Forlag
Genre Erhverv, Div.
Antal sider 430
Mål 241 × 171 × 22 mm
Vægt 904 g
Sprog Dansk  
Originalsprog Dansk