Multiteoretisk praksis i socialt arbejde

Leif Kongsgaard

Pris
$ 35,99
ekskl. moms
Forventes afsendt
2-3 arbejdsdage

Vores kunder siger:Professionelle praktikere i socialt arbejde møder ofte problemer, der ikke kan løses med én metode eller en simpel manual. De har brug for at kunne foretage perspektivskift i forståelsen af borgerens situation og afstemme teori og metoder i forhold til den respons, de møder. De har behov for at kunne arbejde multiteoretisk.

Denne bog præsenterer et katalog over forskellige metodiske tilgange til arbejdet med forandringsprocesser, relationer og kommunikation inden for bl.a. social- og beskæftigelsesindsatser, socialpsykiatri og misbrugsbehandling.

De tilgange, der præsenteres i bogen, stammer fra beslægtede felter som pædagogik, psykologi samt organisations- og ledelsesteori. Bogen giver dels en introduktion til centrale begreber og perspektiver fra de valgte tilgange og dels en lang række eksempler på, hvordan disse kan omsættes til konkret praksis. Bogen behandler desuden begreber som magt, roller og refleksiv praksis i forhold til de valgte tilgange.

Bogen henvender sig til fagprofessionelle og studerende, der har fokus på arbejdet med forandringsprocesser for borgere på vegne af velfærdsstaten, fx i jobcentre, socialpsykiatrien, socialcentre og andre specialiserede indsatser.

Denne 2. udgave er gennemgående opdateret med nye referencer, mindre ændringer m.m. samt et nyt kapitel om Eksistentiel tilgang

Medie Bøger     Paperback Bog   (Bog med blødt omslag og limet ryg)
Udgave 2. udgave, 3. oplag
Udgivet 10/8-2017
Oprindeligt udgivet 2014
ISBN13 9788759329832
Forlag Samfundslitteratur
Genre Fagbøger     Skole- og Lærebøger, Div.
Antal sider 357
Mål 242 × 172 × 25 mm
Vægt 747 g
Sprog Dansk  
Originalsprog Dansk