Sosu-serien: Social- og sundhedsassistent: Kvalitet og udvikling (SSA)

Anna C. Engers; Jean Hagstrøm

Pris
kr. 250,00
Forventes afsendt
2-3 arbejdsdage

Vores kunder siger:Kvalitet og udvikling indgår i Munksgaards serie af bøger til social- og sundhedsassistentuddannelsen.

Faget ” Kvalitet og udvikling” indeholder forskellige faglige temaer, som har fokus på at arbejde videns- og evidensbaseret med henblik på at udvikle og sikre kvaliteten i praksis.

Bogens teori relaterer sig til praksis bl.a. ved at inddrage cases og eksempler. Bogen giver dig forudsætninger for at kunne bidrage til, at den enkelte borger eller patient oplever, at der er kvalitet i de tilbud, han eller hun modtager fra sundhedsvæsnet. Det kræver bl.a., at du har viden om, hvad kvalitet er, og hvordan du kan arbejde med at sikre og udvikle kvaliteten. Desuden skal du kende og kunne arbejde med begrebet evidens, herunder fx kliniske retningslinjer. I bogen gennemgås også anvendelse af forskellige former for data i sundhedsvæsnet, velfærdsteknologi og innovation samt arbejdsmiljø.

Med den trykte bog følger også en digital udgave af bogen (i-bog), som indeholder supplerende tilbud i form af fx lydfiler, opgaver og egen notesbog.

Kommentar

Social- og sundhedsassistent

Medie Bøger     Indbundet Bog   (Bog med hård ryg og stift omslag i høj kvalitet)
Udgave 1. udgave, 4. oplag
Udgivet 25/01-2018
ISBN13 9788762817845
Forlag Munksgaard
Genre Medicin, Sundhed og Sygdom
Antal sider 207
Mål 248 × 178 × 15 mm
Vægt 461 gram
Sprog Dansk  
Originalsprog Dansk