Vi gør opmærksom på, at der i øjeblikket kan opstå mærkbare forsinkelser under transport og ekspedition som følge af COVID-19. Tak for din forståelse.

Rosinantes Klassikerserie: Forbrydelse og straf

Fjodor Dostojevskij

Pris
kr. 184,00
Forventes afsendt
5-7 arbejdsdage

Vores kunder siger:Dostojevskijs store roman om forbrydelsens psykologi blev senest oversat i 1942. Med denne nyoversættelse føres en klassiker ind i et nyt årtusind. Rodion Raskolnikov er en fortvivlet ung student, der ser sine fremtidshåb og sin families lykke briste på grund af fattigdom. Men han kan redde sig selv fra elendigheden ved at myrde en hæslig, gammel pantlånerske, som ingen alligevel vil savne. I sine fantasier fortæller Raskolnikov sig selv, at det er hans ret at myrde. Han er et geni og kan sætte sig ud over moralen og dens love. Men kan han udviske forbrydelsen fra sit sind? Snart synker Raskolnikov ned i et helvede af galskab af feberhed rædsel.

Forbrydelse og straf fører sin læser ind i de mørkeste afkroge af en forbrydersjæl. Den spejler menneskehedens dybeste, moralske bevidsthed i ét menneskes forbrydelse og vandring ud af mørket. 

Pressen skriver:

»Med Jan Hansens fremragende oversættelse har vi for første gang fået Forbrydelse og straf i en dansk version, der yder originalen retfærdighed. « - Berlingske Tidende

Medie Bøger     Hæftet bog   (Bog med blødt omslag og hæftet ryg i høj kvalitet)
Udgave 3. udgave, 11. oplag
Udgivet 3/6-2010
ISBN13 9788763814799
Forlag Rosinante
Genre Skønlitteratur
Antal sider 684
Mål 242 × 154 × 45 mm
Vægt 903 g
Sprog Dansk  
Originalsprog Russisk
Cover Artist Camilla Jørgensen