Hanna & Emma: Hanna & Emma 4. Sur citron / Hemmelig gæst

Bente Bratlund

Pris
kr. 110,00
Forventes afsendt
3-4 arbejdsdage

Vores kunder siger:


Findes også som:


Mød Hanna & Emma. To bedsteveninder, der altid er der for hinanden. Hver bog i serien fortæller to korte historier om pigerne og de ting, der fylder i deres hverdag: Skole, venner, familie. Drenge! Og nu også papsøskende. Den populære letlæsningsforfatter Bente Bratlund tager sine unge læsere alvorligt i varme fortællinger om hverdagsdramatik i øjenhøjde med pigerne.

Sur citron. Hannas mor er kæreste med Martin. Han er sød nok, men han har en datter, der hedder Jill... Og Jill er sur som en citron! Hun er lidt ældre end Hanna, har grønt hår og ring i næsen. Og hun synes ikke, det er en god idé at hendes far har fået en ny kæreste. Hannas mor vil gerne have, at hun og Emma bliver venner med Jill, men hvordan bliver man venner med en, der er så sur?

Hemmelig gæst. Hanna og Emma får sig en stor overraskelse, da Jill en dag dukker op i byen. Hun er stukket af hjemmefra. Hanna og Emma lover Jill, at de vil hjælpe hende med at gemme sig. Men det skal vise sig, at det ikke er helt nemt at have en hemmelig gæst boende...

Sur citron/Hemmelig gæst er fjerde bind i serien.

Kommentar

Hanna & Emma 4

Medie Bøger     Indbundet Bog   (Bog med hård ryg og stift omslag i høj kvalitet)
Udgave 1. udgave, 1. oplag
Specielt cover Indbundet
Udgivet 07/03-2014
ISBN13 9788763833769
Forlag Høst & Søn
Genre Seriebøger
Antal sider 81
Mål 217 × 155 × 13 mm
Vægt 256 gram
Sprog Dansk
Originalsprog Norsk
Cover Artist Alette Bertelsen
Cover Illustrator Jan Kjær
Illustrator Jan Kjær
Artist Christensen Grafisk