Twist

Klas Östergren

Pris
kr. 220,00
Forventes afsendt
2-3 arbejdsdage

Vores kunder siger:


Findes også som:


Intelligent og velkomponeret roman om en mands forsøg på at finde ud af, hvem den kvinde, han har elsket siden sin ungdom, i virkeligheden er.

En midaldrende dramatiker er draget til Karlskrona for at skrive på en biografi, da han gennem et par ungdomsvenner møder russeren Jevgenij – han kender ham ikke, men Jevgenij kender tydeligvis ham.

Halvtreds år tidligere forelsker vores fortæller sig en lun sommerdag i en pige i den svenske skærgård – en forelskelse, der skal forfølge ham gennem hele hans voksne liv, og som efterlader et uhyggeligt spor i sit kølvand.

Twist er lige dele kærlighedshistorie og samfundsskildring. Det er historien om Ami – eller Anne-Marie eller Anna eller Annie – og dem, der tror, de har stået hende nær. Men det er også en historie om magt og korruption. Om penge, der bytter hænder, mens det centrale Stockholm forvandles til uigenkendelighed op gennem tresserne og halvfjerdserne.

Ingen går fri. Alle har del i bedrageriet: modvilligt, uvidende eller af egen fri vilje.

Pressen skriver:

»Det er en gribende kærlighedshistorie, Klas Östergren fortæller i Twist, og et imponerende realistisk thrillerunivers, han sætter i scene. … Klas Östergren er en fremragende iagttager af sin generation og af det Sverige, som den har været med til at skabe.« ***** - Politiken

»En usædvanligt god, følsom thriller.« ***** - Fyens Stiftsstidende

»Hæng på, for Klas Östergrens Twist er muligvis et mesterværk.« ****** - Femina

»Bogen springer ubesværet frem og tilbage i tiden. Elegant. … Med Twist demonstrerer Klas Östergren, at der ikke var grund til at rynke på næsen, da han som den første såkaldte populærforfatter sidste år blev optaget i Det Svenske Akademi.« - Weekendavisen

Medie Bøger     Indbundet Bog   (Bog med hård ryg og stift omslag i høj kvalitet)
Udgave 1. udgave, 1. oplag
Udgivet 16/10-2015
ISBN13 9788763840682
Forlag Rosinante
Genre Skønlitteratur
Antal sider 384
Mål 228 × 149 × 34 mm
Vægt 684 gram
Sprog Dansk  
Originalsprog Dansk
Cover Artist Mikkel Henssel