Vi gør opmærksom på, at der i øjeblikket kan opstå mærkbare forsinkelser under transport og ekspedition som følge af COVID-19. Tak for din forståelse.

Hej med dig Bjørn

Jessica Walton

Pris
kr. 115,00
Forventes afsendt
5-7 arbejdsdage

Vores kunder siger:Mange mindre børn oplever i løbet af deres opvækst at afprøve det køn, de ikke er født som – drenge vil være piger og omvendt, lige som i billedbogen Hej med dig Bjørn.

Nikolaj og bjørnen Bertram leger sammen hver dag. De cykler, graver, laver picnic indendørs, gynger og meget andet. En morgen vågner Nikolaj i super humør og kan ikke forstå, hvorfor Bertram er så trist. ” Jeg har fundet ud af, at jeg hellere vil hedde Bella”, fortæller bjørnen, ”men jeg er bange for, at du så ikke længere vil være min ven”. Nikolaj vil dog rigtig gerne være ven med Bella Bjørn, og det vil Nikolajs kusine også gerne.

Finurlig billedbog for de mindste om at acceptere og blive accepteret som den, man er.

Pressen skriver bl.a.

"Bogen illustrerer fint, at man ikke behøver at være pige på en bestemt måde, dreng på en bestemt måde eller for den sags skyld bjørn på en bestemt måde. Det er en sød og kærlig fortælling med et vigtigt budskab, som vi trods disse moderne tider stadig bør gentage over for os selv og hinanden: at alle bør acceptere og blive accepteret som den, man er."                            -  Fine Spind

"En charmerende historie om at turde være den man er. Mange mindre børn oplever i perioder af deres opvækst, det med at drenge gerne vil være piger og omvendt. Denne bog kan bruges til at åbne for en snak mellem forældre og barn om at acceptere og blive accepteret som den man er."                                                                                                                                         - BiblioteksMedier  

Kommentar

En historie om at være sig selv

Medie Bøger     Indbundet Bog   (Bog med hård ryg og stift omslag i høj kvalitet)
Udgave 1. udgave, 1. oplag
Udgivet 16/6-2016
ISBN13 9788763844871
Forlag Høst og Søn
Genre Børnebøger     Billedbøger
Antal sider 40
Mål 256 × 256 × 10 mm
Vægt 437 g
Sprog Dansk  
Originalsprog Engelsk
Cover Artist Sara Mille Jessen
Cover Illustrator Dougal MacPherson
Illustrator Dougal MacPherson
Artist Sara Mille Jessen