Værtgaven: Gin, tonic og tilbehør

Iben Diamant

Pris
kr. 55,00
Forventes afsendt
3-4 arbejdsdage

Vores kunder siger:Gin er in, så in … og gin er ikke bare gin. Hver enkelt mærke har sit særpræg, der kan understreges med et særligt mix af ingredienser. Iben Diamant er en begejstret ginamatør og fortæller i sin bog om typer, mærker og tilbehør, glas og gear.

 Her er ginnens historie, introduction til de faglige termer, alt om de forskellige 'botanicals' - de smagsstoffer, der efterlader  deres aroma i den rene alkohol og giver forskellige typer gin deres særpræg. Om destillerierne, og Ikke mindst byder Iben Diamant på en klassiske og nye drinksopskrifter og fortæller, hvordan man finde frem til sin helt egen ginstil. En lille fin bog til alle dem, der vil vide lidt mere om deres favoritdrik, men ikke for meget. En tonic skal fremhæve og understrege ginnens mange nuancer, så den kompletterer drinken. Dette helt særlige er traditionelt og historisk set en bitterhed fra kinin og citrus, men det kan også være sødme, vand og sidst, men bestemt ikke mindst de skønne bobler.

 

er et helt særligt kapitel for sig, for det er ikke alle. En lille fin bog til alle dem, der vil vide lidt mere om deres favoritdrik, men ikke for meget.

Medie Bøger     Indbundet Bog   (Bog med hård ryg og stift omslag i høj kvalitet)
Udgave 1. udgave, 10. oplag
Udgivet 07/10-2016
ISBN13 9788763846547
Forlag Rosinante
Genre Vin, Spiritus & Øl
Antal sider 112
Mål 154 × 114 × 14 mm
Vægt 176 gram
Sprog Dansk  
Originalsprog Dansk
Cover Artist Lonnie Hamborg - Imperiet