Jernblod hb

Liza Marklund

Pris
kr. 101,00
Forventes afsendt
3-4 arbejdsdage

Vores kunder siger:Den store finale i Marklunds populære serie om journalisten Annika Bengtzon. En mørk og intens spændingsroman om relationer og identitet, hævn og forsoning.

Vi har fulgt den fandenivoldske reporter Annika Bengtzon, siden hun blev ansat som journalistelev på Kvällsposten. Nu står papirudgaven af avisen foran lukning, og der venter helt nye udfordringer. I retten følger Annika en bestialsk mordsag med svage beviser. Samtidig er hendes søster forsvundet. Eneste livstegn er en sms: Annika, hjælp mig!

Trods sit komplicerede forhold til fortiden, kan hun ikke sidde søsterens indtrængende bøn overhørig. Annika tvinges tilbage til den by, som hun i sin tid forlod. Til sin mor, til sine minder - og til forældrene til den kæreste, som hun dræbte i selvforsvar på det gamle jernværk.

Med Jernblod afslutter Liza Marklund sin successerie om Annika Bengtzon og overgiver en styrket og afklaret Annika til et nyt livskapitel.

Pressen skriver: »Vellykket slutspil. ... Det er en afsked med manér. Hvor andre skandinaviske krimiforfattere slingrer lidt rigeligt mellem friskbagte kanelboller og bestialitet, så er Marklund anderledes konsekvent.« - Weekendavisen

» Uden tvivl en fandens god historie om en kvinde, en branche og et samfund, vi har fået her. « ***** - Ekstra Bladet

»Liza Marklund får læseren op i det røde felt. « **** - JydskeVestkysten

»Marklund skriver vanligt underholdende.« **** - Alt for Damerne

»En værdig afslutning på en særlig epoke i nordisk krimilitteratur. « **** - Politiken

Medie Bøger     Hardcover bog   (Bog med hård ryg og stift omslag)
Udgave 2. udgave, 1. oplag
Udgivet 11/10-2016
ISBN13 9788763846806
Forlag Rosinante
Genre Hardbacks
Antal sider 368
Mål 228 × 148 × 28 mm
Vægt 584 gram
Sprog Dansk  
Originalsprog Dansk
Cover Artist Lonnie Hamborg - Imperiet