En ærlig mand

Lars Kjædegaard

Pris
kr. 96,00
Forventes afsendt
2-3 arbejdsdage

Vores kunder siger:En ærlig mand I + II udkom oprindeligt som lydsbogsføljeton og blev én af de mest streamede på Storytel. Det er historien om en velmenende mand, der driver et samtalested i provinsen.

Poul Helweg er en attraktiv mand i fyrrerne, der bor i en fiktiv provinsby. Ved et uheld sætter han ild til sine syge forældres hus, og både moren og faren omkommer i branden. Midt i sorgen og skyldfølelsen modtager Poul en god nyhed: En opfindelse, han gjorde i sin ungdom er solgt og gør ham rig. Han beslutter sig for at dedikere sit liv til at hjælpe andre og lejer et postkontor i et lille indkøbscenter, som han omdanner til samtalerummet Ærligt nærvær. Enhver kan her komme ind til en snak, og Poul er kompromisløs i sin ærlighed. De besøgende repræsenterer alle samfundets lag - der kommer indvandrere og politikere, socialt udsatte og overklassefruer. I rummet diskuteres en lang række af nutidens genkendelige dagligdagsproblemer, der ofte munder ud i en samfundskritik. Der tales for eksempel om skilsmisse, misbrug, race, ensomhed og forældreopdragelse.

Poul bliver hvirvlet ind i flere konflikter. De sociale myndigheder forsøger at tvangsfjerne hans søsters syge søn efter farens selvmord. Han involveres i et tilsyneladende tilfældigt skuddrab, og da hans vinduer bliver overmalet med antisemitisk graffiti, arbejder han sammen med det lokale politi for at opklare sagen.

Pressen skriver:  

»En ærlig mand er en begavet, barok og opbyggelig bog« – Merete Reinhold, Berlingske

Medie Bøger     Paperback Bog   (Bog med blødt omslag og limet ryg)
Udgave 1. udgave, 1. oplag
Udgivet 28/02-2017
ISBN13 9788763847766
Forlag Rosinante
Genre Paperback Skønlitteratur
Antal sider 384
Mål 222 × 142 × 24 mm
Vægt 497 gram
Sprog Dansk
Originalsprog Dansk
Cover Artist Peter Stoltze - Stolzedesign Aps
Artist Christensen Grafisk

Vis flere

Mere med Lars Kjædegaard

Hvis du kan lide Lars Kjædegaard, så måske...

Vis flere

Flere tilbud: Aktuelle bognyheder

Vis flere

Flere tilbud: Sommerlæsning: Bøger til max 99 kr./stk.