Darkest Minds: Darkest Minds - Bag Horisonten

Alexandra Bracken

Vejledende salgspris
kr. 249,95
Din pris
kr. 184,00
Du sparer
26%
Forventes afsendt
0-1 arbejdsdage

Vores kunder siger:Det er nu seks år siden, at en mystisk sygdom dræbte størstedelen af alle børn i USA og gav de resterende overnaturlige evner. Ruby er en af de unge, der besidder de største mentale kræfter, som flere vil slå ihjel, for at holde nede …

Ruby har brudt med Børneforbundet, og sammen med en gruppe af andre børn og teenagere på flugt kæmper hun nu for at befri de tusindvis af børn, der stadig holdes fanget i regeringens brutale testlejre.

Bevæbnet med sandheden bag sygdommen og en fange, som kun Ruby har kræfterne til at kontrollere, nærmer de sig deres mål. Men den mindste forkerte bevægelse kan være gnisten, der sætter verden i brand.

Bag Horisonten er tredje og sidste bog i trilogien Darkest Minds, der har ligget på bestseller-listerne verden over. Læs også Ond Vilje (1) og Mørke Minder (2).

Pressen skriver:

»Bogen er sidste bind i en særdeles succesfuld trilogi, og historien har fået en både logisk og sammenhængende slutning. Plottet er forfriskende anderledes, om end i perioder noget barskt og mørkt, og de beskrevne personer og deres traumer er fremstillet særdeles overbevisende og vedkommende. Læseren får man hele paletten af spænding, intriger, overraskelser, venskab og kærlighed, og serien samlet set fås næppe bedre for tiden.« - Arne Larsen, Litteratursiden.

»Som det tredje og sidste bind i trilogien ‘ The Darkest Minds’, der har været nervepirrende, spændende og original hele vejen igennem, skuffer ‘ Bag Horisonten’ helt klart ikke. Serien har været én af de bedste jeg har læst i lang tid, og Alexandra Bracken har formået at skrive en forfriskende og anderledes, men samtidig også genkendelig serie, der på mange måder deler træk med andre kæmpe-succeser som ‘ Hunger Games’, ‘ Divergent’ og ‘ Maze Runner’.« - Lagoni, Boggnasker.

»Da jeg satte mig med tredje bog, blev jeg slugt med det samme, og nød hver en side […] Handlingen er konstant spændende, der sker hele tiden noget, og jeg blev gang på gang overrasket i løbet af denne her slutning. […] Dog vil jeg sige jeg kan ikke anbefale denne her serie nok. Læs den, elsk den, og så læs den igen, det hvert fald mine planer.« - Benedicte Emma Eriksen, Benedicte’s blog

Kommentar

Darkest Minds 3

Medie Bøger     Indbundet Bog   (Bog med hård ryg og stift omslag i høj kvalitet)
Udgave 1. udgave, 1. oplag
Udgivet 07/02-2019
ISBN13 9788763854924
Forlag Høst & Søn
Genre Ungdomsbøger
Antal sider 464
Mål 227 × 151 × 33 mm
Vægt 691 gram
Sprog Dansk
Originalsprog Engelsk
Cover Artist Lars Rosenquist Bech-Jessen
Cover Illustrator Michael S. Heath
Artist Jette - Christensen Grafisk

Vis flere

Mere med Alexandra Bracken

Hvis du kan lide Alexandra Bracken, så måske...

Vis flere

Flere tilbud: Populært blandt skolebiblioteker