Hotellet på hjørnet af Bitter og Sød

Jamie Ford

Pris
kr. 96,00
Forventes afsendt
2-3 arbejdsdage

Vores kunder siger:Jamie Fords stærke debutroman er en uforglemmelig kærlighedshistorie og en stærk fortælling om et ukendt hjørne af Anden Verdenskrig. Solgt i mere end en million eksemplarer på verdensplan og har ligget over to år på New York Times’ bestsellerliste.

Seattle, 1986: Henry Lee slutter sig til en menneskemængde uden for Hotel Panama, der engang var den japanske bydels vartegn. Hotellet har været lukket i årtier, men nu har den nye ejer gjort et fund i kælderen: en række ejendele, der blev opmagasineret af japanske familier, kort før de blev sendt til interneringslejre under Anden Verdenskrig efter angrebet på Pearl Harbor.

Ved synet af de efterladte genstande bringes Henry tilbage til sin egen barndom i Chinatown under krigen. Henrys kinesiske forældre var stærkt nationalistiske og imod alt japansk, men det til trods blev Henry venner med den japanske pige Keiko, og en spirende kærlighed voksede frem mellem dem, inden Keiko blev tvangsinterneret med sin familie. Sidste gang Henry så Keiko, var de adskilt af et pigtrådshegn, men han lovede at vente på hende, til de kunne leve et liv sammen i frihed.

Nu, et menneskeliv senere og med brudte løfter bag sig, beslutter Henry at gå på opdagelse i Hotel Panamas kælder for at søge efter det, der har været gemt, men aldrig glemt.

Medie Bøger     Paperback Bog   (Bog med blødt omslag og limet ryg)
Udgave 3. udgave, 1. oplag
Udgivet 28/03-2019
ISBN13 9788763858250
Forlag Cicero
Genre Paperback Skønlitteratur
Antal sider 368
Mål 222 × 144 × 28 mm
Vægt 581 gram
Sprog Dansk
Originalsprog Engelsk
Cover Artist Emma Graves
Artist Christensen Grafisk

Vis flere

Mere med Jamie Ford

Vis flere

Flere tilbud: Skønlitteratur

Vis flere

Flere tilbud: Sommerlæsning: Bøger til max 99 kr./stk.

Vis flere

Flere tilbud: Bedst sælgende danske bøger