Det lille bageri-bøgerne: Sommer i det lille bageri på strandpromenaden

Jenny Colgan

Pris
kr. 184,00
Forventes afsendt
2-3 arbejdsdage

Vores kunder siger:Ny hjertevarm historie om Polly og hendes bageri, søpapegøjen Neil og resten af beboerne på Mount Polbearne.

Sommeren er kommet til den lille ø, og Polly Waterford kunne ikke være gladere. Hun er nemlig forelsket: i den smukke kystby, der er hendes hjem, i sit bageri på strandpromenaden og ikke mindst i sin kæreste, Huckle.

Men den blide sommerbrise, der fejer gennem byen, bringer ikke kun lykke, turister og travlhed med sig. En fremmed truer med at spolere Pollys forretning, og da Selina, der netop er blevet enke, flytter til øen for at starte på en frisk, sættes Polly i lidt af et dilemma – hun sidder nemlig inde en viden, der kan ødelægge Selinas nye liv.

Polly sigter, ælter og bager på livet løs, men intet kan dæmme op for den storm, der er på vej. Kommer hun til at miste alt det, hun elsker og holder af?

Pressen skriver: 

»Har du læst andre af hendes bøger, vil du også elske denne. Godt selskab til en hyggelig weekend. Og så bliver man lidt lækkersulten af alt det lækre bagværk!«  ***** – Familie Journal

»… en skøn blanding af engelsk romantik, diverse forviklinger, sammenstød, savn og udfordringer. Jenny Colgan er charmerende hjertevarm underholdning …« ***** – Søndag

Medie Bøger     Indbundet Bog   (Bog med hård ryg og stift omslag i høj kvalitet)
Udgave 1. udgave, 1. oplag
Udgivet 23/05-2019
ISBN13 9788763859325
Forlag Cicero
Genre Skønlitteratur
Antal sider 400
Mål 212 × 145 × 35 mm
Vægt 644 gram
Sprog Dansk
Originalsprog Engelsk
Cover Artist Lonnie Hamborg - Imperiet
Artist Christensen Grafisk

Vis flere

Mere med Jenny Colgan

Hvis du kan lide Jenny Colgan, så måske...

Vis flere

Flere tilbud: NYE BOGUDGIVELSER