Det lille bageri-bøgerne: Jul i det lille bageri på strandpromenaden

Jenny Colgan

Pris
kr. 184,00
Forventes afsendt
2-3 arbejdsdage

Vores kunder siger:Skøn afslutning på Jenny Colgans populære serie. Hjemme hos Polly, Huckle og søpapegøjen Neil forbereder de sig på en stille jul, men på Mount Polbearne går tingene sjældent som planlagt, og Polly må kæmpe det bedste, hun har lært, for at holde sammen på alt det, hun holder af.

På den lille ø er beboerne ved at gøre klar til jul. Byens snoede gader er blevet pyntet med festlige dekorationer, familie og venner samles om vinterens traditioner, og Polly bager på livet løs. Hun glæder sig til juleaften, hvor hun kan krybe sammen foran brændeovnen med sin kæreste, Huckle, og et krus varm chokolade.

Men da Pollys bedste veninde, Kerensa, dukker op med en hemmelighed, der truer det liv, Polly og Huckle har bygget op sammen, virker det hele ikke længere så enkelt. Og det bliver endnu mere kompliceret, da en gammel kending fra Pollys fortid pludselig gør indtog i hendes liv igen. Polly står over for store problemer, og selv ikke bagning hjælper på hendes humør. Spørgsmålet er, om hun kan få alting tilbage på sporet, inden det bliver jul?

Medie Bøger     Indbundet Bog   (Bog med hård ryg og stift omslag i høj kvalitet)
Udgave 1. udgave, 1. oplag
Udgivet 17/10-2019
ISBN13 9788763859332
Forlag Cicero
Genre Skønlitteratur
Antal sider 304
Mål 212 × 145 × 28 mm
Vægt 517 gram
Sprog Dansk  
Originalsprog Engelsk
Cover Artist Lonnie Hamborg - Imperiet
Artist Christensen Grafisk

Vis flere

Mere med Jenny Colgan

Hvis du kan lide Jenny Colgan, så måske...

Vis flere

Flere tilbud: NYE BOGUDGIVELSER