Stenfjæs: Stenfjæs siger stop

Lars Daneskov

Pris
kr. 147,00
Forventes afsendt
2-3 arbejdsdage

Vores kunder siger:Stenfjæs siger stop er tredje og sidste bog i Lars Daneskovs serie om Lulu og Otto og den magiske ønskesten Stenfjæs. Det er en rablende fortælling om klovne og scorekarle, banditter og forvoksede babyer, og om hvor galt det kan gå, når en tunghør ønskesten kommer i de forkerte hænder. Bøgerne kan læses uafhængigt af hinanden.

Lulu har efterhånden fundet ud af, at det er rigtig dejligt at have en ønskesten som ven, men allerbedst når man kun bruger ham til at opfylde små ønsker som at score flest mål i fodbold eller flere vingummier i slikskålen – altså bare lige til at ordne det værste og gøre kedelige ting lidt sjovere. Ellers kan det nemlig godt gå rigtigt galt.

Det ved Lulus lillebror Morgan til gengæld ikke, så da han ved et uheld får fingrene i Stenfjæs og med sine vrøvleord pludselig kommer til at ønske, bliver der endnu engang vendt op og ned på alting. Og da det både indebærer en bandende lillebror i dobbeltstørrelse, en trist klovn, dameglade cowboys i sort-hvid og en nådesløs lasso, der kan fange alt – både damefrisører og tørrehjelme - bliver Lulu nødt til at bede Stenfjæs om hjælp igen.

Men selv en ønskesten kan blive træt, og når den ovenikøbet også har problemer med hørelsen, er det ærlig talt ikke den nemmeste opgave i verden.  

Medie Bøger     Indbundet Bog   (Bog med hård ryg og stift omslag i høj kvalitet)
Udgave 1. udgave, 1. oplag
Udgivet 24/05-2019
ISBN13 9788763859967
Forlag Høst & Søn
Genre Børnebøger
Antal sider 144
Mål 248 × 174 × 24 mm
Vægt 486 gram
Sprog Dansk
Originalsprog Dansk
Cover Artist Alette Bertelsen
Cover Illustrator Charlotte Pardi
Illustrator Charlotte Pardi
Artist Dorte Cappelen

Vis flere

Mere med Lars Daneskov

Hvis du kan lide Lars Daneskov, så måske...

Vis flere

Flere tilbud: Populært blandt skolebiblioteker