Rönning & Stilton: Koldbrand

Cilla og Rolf Börjlind

Pris
kr. 184,00
Forventes afsendt
2-3 arbejdsdage

Vores kunder siger:En brutal eksplosion med flere døde ryster Sverige. Politiet mistænker, at det drejer sig om terror og den nationale indsatsstyrke sættes ind. Snart pågribes en mistænkt gerningsmand, der bedyrer sin uskyld, men alligevel dømmes.    

På trods af at de tekniske beviser peger på den dømte, mistænker Olivia Rönning og kriminalkommissær Mette Olsätter, at der er tale om justitsmord og de genoptager efterforskningen. En efterforskning som fører Olivia ind i en verden, hvor mænd begår seksuelle overgreb, og er klar til at gøre hvad som helst for at bevare deres magt.

Samtidig befinder Tom Stilton sig på et retreat i Thailand. Han kontaktes af en kvinde, som behøver hans hjælp til at finde en mand, der siges at holde til på en flodpram i Den Gyldne Trekant, hvor en stor del af verdens heroin produceres. For at ransage sig selv, og forsones med en forbrydelse han for nylig har begået, påtager han sig opgaven.

Koldbrand er den femte bog om Tom Stilton og Olivia Rönning.

Pressen skriver:

»Forfatterduoen Cilla & Rolf skriver modigt, uden klicheer og med sans for så mange detaljer, at man ikke kan dukke sig for de billeder, der skrives frem.« ***** – Femina

»…forfatterne kan deres krimikram ned til mindste ledetråd.« ***** – Nordjyske Stiftstidende 

Medie Bøger     Indbundet Bog   (Bog med hård ryg og stift omslag i høj kvalitet)
Udgave 1. udgave, 1. oplag
Udgivet 31/05-2019
ISBN13 9788763860765
Forlag Rosinante
Genre Krimi og Spænding
Antal sider 416
Mål 228 × 154 × 42 mm
Vægt 634 gram
Sprog Dansk
Originalsprog Svensk
Cover Artist Lonnie Hamborg - Imperiet
Artist Christensen Grafisk