Sommerfugleværelset

Lucinda Riley

Pris
$ 27,99
ekskl. moms
Forventes afsendt
2-3 arbejdsdage

Vores kunder siger:Ny stand-alone roman fra Lucinda Riley. En gribende fortælling om en familie, hvor alle har sit at kæmpe med, om kærlighed der aldrig ruster, og et hus der gemmer på en stor hemmelighed.

Posy Montague nærmer sig sin halvfjerdsårs fødselsdag og bor stadig i sit smukke engelske barndomshjem, Admiral House. Her tilbragte hun sine første år, her fangede hun sommerfugle i haven sammen med sin elskede far, og senere hen voksede hendes egne børn også op i huset. Men det er ved at være tid til at træffe en stor og svær beslutning. På trods af alle minderne og den fantastiske have, hun har brugt så meget tid på at anlægge og passe, så forfalder huset, og Posy ved, at tiden nok er kommet til at sælge det.

Og det er ikke det eneste, Posy har at gruble over. Hendes ældste søn, Sam, og hans søde kone, Amy, lever et usselt liv takket være Sams uduelighed som forretningsmand, og hendes yngste søn, Nick, planlægger at vende hjem efter at være flyttet til Australien ti år tidligere. Og som om det ikke var nok, dukker Posys første store kærlighed, Freddie, også op ­­– Freddie der knuste hendes hjerte halvtreds år tidligere og nu vil genoptage forbindelsen. Men hvad Posy ikke ved, er, at både Freddie og Admiral House bærer på en hemmelighed, der vil forandre hendes liv for altid.

Pressen skriver: 

»En dejlig, dramatisk og romantisk fortælling, der gør sig gevaldigt godt en mørk aften i februar.« ***** - Familie Journal

»Dramatisk? Ja! Romantisk? Det bliver det! Godt? Ja, for hulen!« ***** - Femina

»Har alt, hvad en Riley-roman skal have - og lidt til.« ***** - Søndag 

»En god og velskreven historie« - Litteratursiden.dk

**** - Bogrummet

Medie Bøger     Indbundet Bog   (Bog med hård ryg og stift omslag i høj kvalitet)
Udgave 1. udgave, 2. oplag
Udgivet Danmark, 23/1-2020
ISBN13 9788763861175
Forlag Cicero
Genre Skønlitteratur
Antal sider 552
Mål 236 × 170 × 45 mm
Vægt 915 g
Sprog Dansk  
Originalsprog Engelsk
Cover Artist Lonnie Hamborg - Imperiet
Artist Christensen Grafisk