De syv søstre: Solsøsteren

Lucinda Riley

Pris
kr. 199,00
Forventes afsendt
Ved udgivelse

Vores kunder siger:I dette sjette bind i Lucinda Rileys storslåede bestsellerserie De syv søstre følger vi den smukke søster Electra og bliver taget med på en bevægende rejse fra den hektiske atmosfære på Manhattan til Afrikas storslåede åbne vidder.

Electra D'Aplièse virker umiddelbart som en kvinde, der har alt: et job som topmodel i New York, rigdom og berømmelse. Men under overfladen er livet knap så lyserødt, og efter et brud med kæresten Mitch og nyheden om sin adoptivfar, Pa Salts, død bryder Electra helt sammen. Sorgen drukner hun i mænd og andre stimulanser, og først da Electra en dag modtager et brev fra en fremmed kvinde, der hævder at være hendes bedstemor, viser der sig en vej ud af mørket.

Godt halvfjerds år tidligere, i 1939, rejser den unge kvinde Cecily Huntley-Morgan til Kenya fra New York for at slikke sårene efter at have fået knust sit hjerte. Her skal hun bo hos sin gudmor Kiki ved bredden af den smukke Naivashasø. Og skæbnen vil det sådan, at Cecily inden længe er gift og sidder alene og afskåret fra omverdenen i et hus i den øde Wanjohidal uden noget at tage sig til. Lige indtil hun en dag møder en ung masaikvinde og giver hende et løfte, som vil ændre Cecilys liv for altid ...

Medie Bøger     Indbundet Bog   (Bog med hård ryg og stift omslag i høj kvalitet)
Udgave 1. udgave, 1. oplag
Udkommer 21/11-2019
ISBN13 9788763861182
Forlag Cicero
Genre Skønlitteratur
Antal sider 768
Mål 238 × 168 × 62 mm
Vægt 1.221 gram
Sprog Dansk  
Originalsprog Engelsk
Cover Artist Lonnie Hamborg - Imperiet
Artist Christensen Grafisk

Vis flere

Mere med Lucinda Riley

Hvis du kan lide Lucinda Riley, så måske...

Vis flere

Flere tilbud: Lucinda Riley - Solsøsteren

Vis flere

Flere tilbud: NYE BOGUDGIVELSER