Hemmeligheden om Nebula

Trudi Trueit

Pris
kr. 192,00
Forventes afsendt
3-4 arbejdsdage

Vores kunder siger:Fra de første eventyrers stolte og farverige traditioner til fremtidens teknologi og banebrydende opdagelser – 
Explorer Akademiet har det hele. Da 12-årige Cruz bliver optaget på Akademiet, bliver han undervist af rigtige opdagelsesrejsende ude i marken og sendt på computersimulerede ekspeditioner, men han havner også i mystiske situationer, der ikke har noget med skolen at gøre.  
Hans mor var også tilknyttet Akademiet og var tæt på at gøre en banebrydende opdagelse i en hemmelig forskningsafdeling, da en tragisk laboratorieulykke slog hende ihjel.  
Cruz håbede, at det at følge i hendes fodspor ville bringe ham tættere på den mor, han mistede, da han var helt lille. Men mistænkelige, næsten fatale hændelser og en kryptisk advarsel bekræfter hans værste frygt: Hans mors død var ikke et uheld. Og nu er der nogen, der heller ikke ønsker ham på Akademiet. Faktisk er der nogen, der helst ser ham død.  
Pludselig befinder han sig midt i en international jagt på en manglende formel, som kun han kan afkode. Ved hjælp af Lani, hans bedste ven hjemmefra og hans nye venner Emmett og Sailor, begynder Cruz at samle det komplicerede puslespil. Da han endelig kan gå ombord på Orion, flagskibet i akademiets flåde, og indlede sin første mission til søs, hviler Cruz’ og hans venners skæbne - og måske endda hele verdens fremtid - i hans hænder. 
Hold udkig efter hemmelige symboler, koder og puslespil, som er gemt i bogen.

Kommentar

Explorer Akademiet 1

Medie Bøger     Indbundet Bog   (Bog med hård ryg og stift omslag i høj kvalitet)
Udgave 1. udgave, 1. oplag
Udgivet 13/06-2019
ISBN13 9788770361781
Forlag Peoples Press
Genre Børnebøger
Antal sider 208
Mål 238 × 164 × 24 mm
Vægt 637 gram
Sprog Dansk  
Originalsprog Engelsk