Vi gør opmærksom på, at der i øjeblikket kan opstå mærkbare forsinkelser under transport og ekspedition som følge af COVID-19. Tak for din forståelse.

PS. Jeg elsker dig for evigt

Cecelia Ahern

Pris
kr. 145,00
Forventes afsendt
5-7 arbejdsdage

Vores kunder siger:Den længe ventede opfølger til PS Jeg elsker dig. Også kendt fra filmatiseringen med Hilary Swank og Gerard Butler.   
Syv år efter sin mand, Gerrys, død, seks år efter at hun læste hans sidste brev, er Holly tilsyneladende kommet videre i livet. Hun har fået arbejde i sin søsters luksusgenbrugsbutik og trives fint med at gemme sig lidt for verden.   
Så da Hollys søster beder hende fortælle historien om PS Jeg elsker dig-brevene til en podcast, siger hun kun modvilligt ja – af frygt for at genåbne gamle sår.   
Men podcasten får langt mere succes, end nogen kunne have forventet, og pludselig må Holly forholde sig til en række personer, der kontakter hende – alle med en ting tilfælles: De er dødeligt syge og ønsker selv at efterlade missioner til deres kære. 
Pludselig trækkes Holly tilbage i den verden, hun kæmpede så hårdt for at forlade. Men projektet leder hende også ud på en ny utrolig, livsbekræftende rejse og vækker minderne om hendes store kærlighed.

Medie Bøger     Hæftet bog   (Bog med blødt omslag og hæftet ryg i høj kvalitet)
Udgave 1. udgave, 2. oplag
Udgivet 7/2-2020
ISBN13 9788770368049
Forlag People'sPress
Genre Skønlitteratur
Antal sider 372
Mål 221 × 142 × 28 mm
Vægt 443 g
Sprog Dansk  
Originalsprog Engelsk