Vacciner - Sandhed, løgn og kontroverser - Peter C. Gøtzsche - Bøger - People's Press - 9788770368469 - 6/2-2020

Vacciner - Sandhed, løgn og kontroverser

Peter C. Gøtzsche

Pris
$ 30,99
Forventes afsendt
2-3 arbejdsdage

Vores kunder siger:


Vacciner - Sandhed, løgn og kontroverser


Denne bog kan hjælpe dig med at navigere i det forvirrende og ofte modstridende hav af oplysninger om vacciner. Der er mange fejlagtige oplysninger på Internettet, især fra dem, der afviser alle vacciner, men også fra officielle kilder, der forventes at være neutrale og objektive. Bogen er baseret på den bedst tilgængelige videnskab, men professor Gøtzsche forklarer også, hvornår vi ikke skal have tiltro til videnskab og anbefalinger. 
Nogle vaccinationer er så gavnlige – og har reddet millioner af liv – at vi alle bør få dem; nogle er så dårlige, at mange sundhedsprofessionelle ikke bruger dem til sig selv eller deres familie; og nogle er midt imellem.   
Vi skal omhyggeligt vurdere hver vaccine for sig, en efter en, og finde balancen mellem dens gavnlige og skadelige virkninger, ligesom vi gør for anden medicin, og derefter beslutte, om vi mener, at vaccinen er værd at få eller anbefale til andre. Bogen fokuserer på mæslinger, influenza og HPV, men diskuterer også børnevaccinationsprogrammerne, andre vacciner samt om obligatoriske vaccinationer kan forsvares.  
Man bliver ikke populær på at stille kritiske spørgsmål om vacciner. Men det er nødvendigt, fordi der er mange uløste problemer. For eksempel ved vi næsten intet om, hvad der sker, når vi bruger mange vacciner og om deres langtidsvirkninger på immunapparatet.

Medie Bøger     Hæftet bog   (Bog med blødt omslag og hæftet ryg i høj kvalitet)
Udgave 1. udgave, 1. oplag
Udgivet 6/2-2020
ISBN13 9788770368469
Forlag People's Press
Genre Fagbøger     Medicin, Sundhed og Sygdom
Antal sider 250
Mål 143 × 222 × 21 mm
Vægt 286 g
Sprog Dansk  
Originalsprog Dansk