Yoko Tsuno: Yoko Tsuno samlebind 5

Roger Leloup

Pris
kr. 320,00
Forventes afsendt
2-3 arbejdsdage

Vores kunder siger:På planeten Vinea – to millioner lysår fra Jorden – iværksættes en ekspedition, der snart udvikler sig til et mareridt, for i de fjendtlige landskaber truer gigantiske insekter, som er programmeret til at dræbe … 
På en satellit arbejder unge kvinder med at skaffe energi til en byplanet, der flakker om i rummet, men de er døden nær på grund af stråling … 
I en by på havets bund opfostres børn til at blive dødbringende teknikere …   På Vinea såvel som på Jorden fører voldsomme magtkampe til livsfarlige forhold – og Yoko Tsuno har brug for al sit mod, sin tekniske kunnen og sin stædighed i sine forsøg på at skabe fred mellem universets forskellige racer.   
Temaet for dette femte samlebind med den japanske elektronikingeniør og hendes venner er – ligesom det første samlebind – Yokos nære venskab med nogle af de blåhudede vineanere, og hvad det kræver at forsøge at skabe fred mellem universets mange forskellige racer. Tre af de klassiske historier med Yoko Tsuno samlet til én lang fortælling prydet med tilføjede helsidesillustrationer: Titanerne, Lyset fra Ixo og Dybets dronning. Tre af Yoko Tsunos klassiske eventyr, som ikke har kunnet fås i mange år.   
Endvidere indeholder bogen et omfattende og rigt illustreret ekstramateriale om tegneseriens og de enkelte historiers tilblivelse.  

Kommentar

Vinea i fare

Medie Bøger     Indbundet Bog   (Bog med hård ryg og stift omslag i høj kvalitet)
Udgave 1. udgave, 1. oplag
Udgivet 03/05-2017
ISBN13 9788770856577
Forlag Cobolt
Genre Tegneserier
Antal sider 176
Mål 300 × 217 × 22 mm
Vægt 969 gram
Sprog Dansk  
Originalsprog Fransk

Vis flere

Mere med Roger Leloup

Hvis du kan lide Roger Leloup, så måske...

Andet i samme serie

Vis flere

Flere tilbud: Tegneserier