Natacha 23

Sirius og François Walthéry

Pris
kr. 144,00
Forventes afsendt
3-4 arbejdsdage

Vores kunder siger:Natacha og Walter er fortsat sneet inde i New York i juledagene og bruger tiden på at læse og genopleve dagbøgerne om deres bedsteforældres oplevelser i Sydhavet i 1948.   
Rygter om et stort antal særligt eftertragtede østersperler har medført en hæsblæsende jagt mellem på den ene side besætningen på »La Bonita«, den nedrige morder og pirat Blackmoon og hans kumpaner Adolf og Kriss, og på den anden side »Den Blå Spurvehøg«, hvis besætning består af frøken Natacha, hr. Walter, Jane Morrison fra London og den livlige lille pige Chacha, som »tante Nana« og »onkel Walter« egentlig har lovet at bringe til Europa.   
Frøken Natacha har sikret sig perlerne, men Blackmoon sætter efter »Den Blå Spurvehøg«  og udtænker en snedig plan om at få sin gamle ven, den ærværdige kineser Lee Kong, til at tage affære, og snart udvikler jagten på perlerne sig for alvor til alles jagt på alle.   
Anden og sidste del af Walthérys stort anlagte, handlings- og stemningsmættede drama af nærmest Howard Hawske dimensioner, oprindelig udtænkt af Walthérys kære, gamle ven, tegneserieskaberen Sirius (1911-1997). 

Kommentar

På sporet af Den Blå Spurvehøg

Medie Bøger     Hardcover bog   (Bog med hård ryg og stift omslag)
Udgave 1. udgave, 1. oplag
Udgivet 07/03-2019
ISBN13 9788770857512
Forlag Forlaget Cobolt
Genre Tegneserier, Div.
Antal sider 48
Mål 298 × 217 × 9 mm
Vægt 399 gram
Sprog Dansk  
Originalsprog Dansk
Illustrator François Walthéry